Spoiler Нема да умре јас како што зна рибарот ќе го спаси смс мслку претераа пола саат се дави и пак ќе остане жив
како може да умре кога тој го раскажува филмот??секако дека нема да умре, тоа е таа за бабите да ги стави во мисла до утре да има што муабет да си прават со комшивките иначе овој Али стварно многу ме нервира лелеее, ќе се кае тука ајде нека тера со празна глава, а за каролин немам збор ќе ја окубам ако ја видам некаде
Нема да умре,ке го спаси рибарот.И многу нереално е направен делот што ке го има во утрешната епизода кога тој се дави и го спасуваат
Па искрено и ја се плашам од вештерката Каролин. Грдотија жива. Па на дете онака се вика? Глупачка. Она појма си нема од животот.
Ова давењето на Осман траеше ли траеше. Толку време под вода и ќе преживее. Навистина смешно ми беше Онаа Холанѓанкана колку е злобна, вештерка. На почетокот ми беше во лик симпатична, ама сега ми се грози кога ја гледам. Што ќе се случи со нејзе понатаму? Зарем ќе остане со Али?
Хахахха кога ја гледаме серијава со моите или со него само се нервираат зошто една другарка многу личи на Каролин ама премногу.Дури се плашиме да не ја замразиме неа поради оваа актеркава.
А јас да сум на местото на Џемиле, на почетокот ќе се инаетам, а после сите пари ќе му ги земам. Ништо да не остане за оваа Кармен (ко што ја вика татко ми). Spoiler http://www.youtube.com/watch?v=Y9f-CUoq2vI Па рибарот го спаси Осман. После тоа рибарот отиде на гости кај нив, и Осман му ја поклони неговата количка затоа што го спасил. Се скараа нешто Каролин и Али, овој и рече: Таму ти е вратата. Оваа се спакува, демек плачеше, и излезе, викна такси. Стигна пред хотелот, и на возачот му рече да му ги врати кључевите од куќата на Али. Некој другар од школо, ја викна Берин во кино, она се согласи, и за да отиде, ја натера мајка и, да го земе Осман, да гледале Бетмен. И сега ми се блокира мозокот, не ми текнува ништо друго.
Џемиле беше многу наивна и затоа сега ќе трпи.Таа незнае дека луѓето сакаат само да те зафркнат и да си го добијат саканото. Како што е ситуацијата со Каролин..
Да не знае некој колку епизоди има серијава? Мислам на оригиналната, турската, не на цепканиве кај нас.
ќе можеш да напишеш накратко што се случува? иначе за бројот на епзодите гледав на википедија пишува 38 епизоди на англиски што е тоа напишано и 72 на турски напишано... http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96yle_ ... r_Zaman_ki