Бурни Времиња (Öyle bir geçer zamanki)

Discussion in 'Серии и емисии' started by BI-44, Jan 2, 2012.

1. femina11

femina11 Популарен член

Мајка ми вчера дојде во соба кај мене да ја гледа, зш татко ми гледаше фудбал,па и јас од досада седнав до нејзе. :lol: . Серијава е одлична. Малиот Осман е срце,како му идат солзите,какви фацичиња прави, јас вчера плачев. Душичка. Право глумче. За почеток ми се допаѓа серијава затоа што некако ми е доста реална за тоа време. Мајката и најголемата ќерка се преубави.

Victorian and esperanca like this.
  2. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Серијава ќе ја гледам само поради слаткишов :)

Attached Files:

femina11 likes this.
  3. Jovanna.I

Jovanna.I Истакнат член

Серијата е многу убава ме потсеќа на некои моменти кои и мене ми се случиле мислам за почеток е различна од другите па ќе видиме понатака :) :*

femina11 likes this.
  4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Ах што ми е жал за ова малово, Осман, брее какви трауми претрпело детенцето... и нормално, се ќе памти понатаму во животот.
    А за серијава ако фатам гледам колку да имам што да правам, и од она што го гледав досега ќе кажам само добра серија, ама да не постоеше љубовницата Каролин подобра ќе беше, срам да му е на таткото. Тоа не е пример за татко! Нешто во стил на Имотот на дамата ми е, интересно.

5. Barbica

Barbica Популарен член

А да оладевте малку со турскиве евтини серии :D Постојат и американски, нешто што цел свет гледа.

6. ana-girl

ana-girl Популарен член

ќе си ги истрошам солзите за серијата :D
    кога го гледам то малото кај шо ги слуша како се расправаат сите дома и то да не плачи јас си плачам :( :fubar:
    така за алиризовци така сеа и за овие :D

7. esperanca

esperanca Популарен член

Овој глупакот освен да пие, да им вика и да ги удира изгледа не знае ништо друго.
    Многу ми е одвратен. :puke:

Колку ми е жал за Осман. Изгледа толку невино.
    А и колку многу го сака татко му, а не знае каков гад е.

MarchelineAmaru likes this.
  8. nena2010

nena2010 Форумски идол

Добро е не сум била само јас плачка на серијава. Преубава серија, а онаа ороспијата Каролин од кожа ме вади. Бидејки ја гледам на нет и сум до 9 та епизода како иде натака све повеќе и повеќе ја мразам. А колку е грдааааааааааа!!!!!!!!!! Од тоа забите како коњ не може да затвори уста. Типичен пример за растурикуќа.

9. Elennaa

Elennaa Популарен член

Само ради душичево ја гледам, какво е. :inlove:
    Па како чекореше вчера со тоа јаболкото, срцко.
    А иначе, на Онур мајката, тука што е на овој идиотов, мајката, некако ми се чини, како Џеврие 2че. :wasntme: Само на подруг начин. :rofl:

esperanca likes this.
  10. Rama

Rama Форумски идол

Девојки филмов го загледав за првпат прееска и баш ми се виде убав :) ај ако сакате кажете како можам да го гледам на нет со српски превод како да побарам,само со турски ми излегува :lol: :lol: сакам да ги видам од почеток епизодите :D

11. perlaa

perlaa Популарен член

Ме занима кој ќе избера мажот. Жената или Каролин?

12. DEBELUSKA

DEBELUSKA Истакнат член

мозес ли да ми пратис линк со српски превод//??? фала однапред

13. nena2010

nena2010 Форумски идол

За сите кои сакаат да ја гледаат со српски превод ја имате на www.natabanu.com и на www.dailymotion.com. Преводот им е како што треба да биде Kako vrijeme prolazi. Корисник кој ги става епизодите е JoeCelt. Уживајте.

14. BI-44

BI-44 Популарен член

15. femina11

femina11 Популарен член

Пред некој ден кога плачев на серијава се мислев дали плачам дека сум во ПМС или навистина е тажна. :) Ама бре ова не може да се истрпи, денес исто ќе биде многу тажно. Искрено серијава ме потсетува на едни блиски комшии кои имаат слична ситуација.

16. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Серијава ја гледам чат-пат и интересна ми е,толку е реална,а воедно и тажна. :(
    Многу ми е жал за слаткиот Осман,срцка е,нежно,наивно мало детенце,а какви трауми претрпува,што е логички тоа да влијае врз неговото растење,и да има последици.
    Таткото на 4 деца(незнам како се вика) само вика,се дере и ја прави ситуацијата напната.
    Неговата љубовница ми е чиста спонзоруша.Кога ќе се појави,ја барам WC шолјата за да :puke: .
    Зошто толку фина,нежна,чувствителна и добра жена да изневери со некоја секретарка?
    Па имаш деца,таков пример ли ќе им дадеш на децата,дали тие ќе го следат твоето однесување...се правиш како да не си ти виновен,како другите да ти се криви,а ти тој што не греши. :tmi:
    Да си ја прифати грешката,да најде решение и да ја откачи таа плавата.Па,има деца за одгледување... :^)
    Изгледа,по завршувањето на ЉиК ќе ја гледам почесто серијава.Едноставно,вреди да се потрши 1 саат,ама барем има содржина,поука...и малото Османче,кое што ја прави серијата уште пореална,како му течат солзите,те тера и тебе да плачиш...ах таа,детска невиност,дали ова дете ќе има безгрижно детство,со ваков татко. :(

esperanca likes this.
  17. Look

Look Истакнат член

Премногу се пронаоѓам себеси во ликот на малиот Осман, затоа кожата ми се наежува кога си ги става рачињата на уши и плаче.

esperanca and Ann.94 like this.
  18. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Ох душичка мала какви трауми претрпува детенцево се заради оној душовадник и онаа куртизана на моменти ме потсетува на моето детство, на татко ми... Душичка мала колку плачеше кога слушна дека татко му не го сакал :(

19. nena2010

nena2010 Форумски идол

многу брзо али ке бара прошка од жена му. Каролин курвичето не е тоа што се претставува туку е криминалец.

perlaa likes this.
  20. perlaa

perlaa Популарен член

А Нена ти пак знаеш пред нас што ќе се случи? :D
    Ај во споилер стави нешто во кратки црти ако знаеш :lol: