Спојлер па сега ајлин ќе се омажи за мурат, али ќе се ожени со каролин ама нема да ја сака, џемиле ќе се омажи со рибарот и али на денот на свадбата ќе го убие и така завршува првата сезона , инаку пред ова он ќе ја силува џеемиле она ќе биде трудна ама ќе абортира и каролин ќе биде трудна, али првин нема да и дава да абортира на џемиле ама коа ќе дознае дека каролин е трудна ќе и рече дека мора да го направи тоа. Во втората сезона берин ќе биде омажена со хакан и ќе имаат ќерка , али ќе излезе од затвор после 2 години ќе прикажат џемиле ќе го чува детето на каролин и на али пошо оваа ќе замине за холандија ама ќе се врати. После во втората сезона џемиле ќе биде богата пошо ќе го наследи богатството од рибарот зашо он бил многу богат ама пошо му умрело детето од грижа на совест станал така рибар. Џемиле ќе ја води фирмата, мете ќе стане познат музичар ќе иде по турнеи... ајлин ќе треба да се омажи со сонер ама мурат ќе се самоубие и овој нема да ја земе ајлин а воедно ќе биде и трудна.
kolku slatko pee mete pesnata mi e interesna da ne znae nekoj kako se vika tocno pesnata? http://www.youtube.com/watch?v=XozBE_ViL3g
Спојлер а од кого ќе биде трудна Ајлин? и фала многу, можеш да пишуваш почесто кога ќе можеш ако не ти е тешко
Османче <3 Многу е смешен. „Осман ти го чекаш татко ти или играчките што ќе ти иг донесе?“ „Татко ми!!!МММ....И играчките што ќе ги донесе!“ ХАХАХАХ па дете, секако дека ги сака играчките!
Мене пак ич не ми одговараат Сонер ми е многу стар за Ајлин, можеле помлад глумец да стават века како татко да и е
Meне Сонер ми е тешко манијачиште. Суров и плиток , мисли дека ако има пари има право да купува туѓи животи за истите да ги уништи...и шо ако ја сака Ајлин коа е болен... Ментално нормален човек не сака така. Го споулаве девојчето. Прво ко шејтан некој само се шуњаше наоколу и ја пратеше секаде, после и` покажа луксуз и` пружи незаборавни спомени, девојчето го засака и оп...мажи се за брат ми, зацрни се на млади години со болен човек, уништи си го животот, стани вдовица на 20 години, ама парите се` ќе покријат. Ѕвер! Тој и Али ми се за на бесилка. Зарем толку биле сурови мажите порано... Спојлер По мое, логично е девојче на годините на Ајлин шо ја прифати понудата за брак со Мурат. Таа доживеа шок на материјално поле. Од скромно удобен живот на кој таа е навикната во нејзините 17 години во рок од неколку месеци таа го виде врвот на сиот раскош (Сонер шо ја однесе таму и и` ги купи тие стварите) и после одеднаш оооп во куќа со најлони наместо прозори (уште па со тие чергарите од кои и` беше страв во школо да оди) го виде како изгледа и дното. И нормално, млада и карактерно недоизградена личност дека ќе ја фати паника и така ќе постапи.
Ајлин се мажи баш заради парите, ја напушта мајка и заради што условите на младата дама не и одговараа, оди кај татко и за да живее на подобро одкако тој ќе ја одбие го фрла куферот и оди кај братот на Сонер, не не за пари
Од почеток на серијава, Ајлин си беше така поматеријалистички настроена...уште првата епизода ако се сеќавате, таа беше единствена која всушност му нарача поклон на татко и` од странство (грамофонот со плочите). Не ми е логично, таа не трча по него, туку тој по неа па да оди заради него. Таа се плаши од сиромаштијата, факт. А и Сонер е искусен човек и додатно и` ја наполни главата да поверува 100% дека парите ќе и` ги решат сите проблеми во животот. Но, според моја проценка, таа баш ќе биде најнесреќна од сите. Длабоко во себе не сакаше тоа да го направи...колку се бореше против самата себе, велејќи си „Јас не се продавам, јас не се продавам...“ затоа и замина прво кај татко и`