Ама таа е женско тогаш воспитаните девојчиња не трчале по мажи само чекале да им се додворуваат. според мене таа го сака и него плус парите или парите плус сонер
Спојлер Чекај да видиш кога Мурат и Ајлин ќе заминат на меден месец, братучетка и` Месуде што ќе направи. како ќе му отиде на Сонер дома и како ќе му се пушта. Слободни жени имало и тогаш и сега, на сите 4 страни на светот, без исклучоци. Не постои такво воспитување кое што може да ги истреби. Ако не отворено, скриено ќе го прават тоа.
Ama Mesude, za nea se znae od pocetokot a Ajlin e poinakva i pogorda e drugo sakam da kazam a ne za zenite kakvi bile ili kakvi se
Па тоа сакам да ти кажам. Нема врска воспитување ако си таков и готово. Ќе видиш појасно понатаму, Спојлер главно ќе се омажи заради парите, a баш сака да избега од Сонер и да го заборави пошо тој мн ја понижи, ја повреди и дури одоколу и` кажа дека е материјалист (кога и` рече ти ми даде храброст да бидам толку упорен).
јас затоа мислам дека го сака нели велат дека кога е повреден во љубов не знае човек што прави еднаш сака да бега а еднаш да е покрај него. а кој по кого трча мислам дека нема врска, месуде трча по него, па заради парите трча. И на ајлин и е до парите ама има и љубов тука. А сакав да кажам дека тогаш мислеле дека е неморално да трча девојка по некого затоа спомнав дека поинакви манири имале тогаш повеќето
Ееее Али, Али, глупчо еден...шо ти фалеше со Џемиле, убава, добра, вредна, скромна...златни деца...за една дро*а скапана скоро на годините на Берин...ко шо вика свекор ми (да, да и тој ја прати као ради свекрва ми, а иначе нему не му се по мерак ич ) „Овие педофиливе Али и Сонер само за стрелање на плоштад се.“ Убаво му велеше Џемиле „Колку е твоја заслуга куќава, толку е и моја“ да не била таа толку скромна, не ќе створеле 2 куќи, а со оваа Спојлер и тоа што го има ќе го изгуби.
може линкче од песната што ја свири мете со групата (многу ми е убава) и од другата песна на другата школска група!
Што се однесува до Сонер, не ми го гибајте зашто тој е еден од подобрите ликови во серијата Спојлер Али кретенот ќе земе кредит за кој нема да може да го плати, Каролин ќе го опљачка, и куќата каде што сега додјоа да живеат Џемиле со децата ќе треба да им ја земе банката ида ја даде на лицитација. На лицитацијата Ајлин со подршка на Сонер ќе ја купи куќата и ќе ја препише целосно на име на Џемиле. Инаку Каролин ќе сака да ја купи божем за тетка и од Холанидја а всушност е за неа. А за Сонер и Ајлин Спојлер Во најновата епизода што беше во турција минатата недела Ајлин му соопши на Сонер дека е бремена од него. Али е кретен невиден во цела серија. Дебил не изделкан!!! А ако од некој ми се тоа е Спојлер Куролин!!! . Капак на све вчера морав да седам виза ви со една копија на неа верувајте стомак ми се превртуваше !!!
^^ Гледав и јас вчера и баш се изненадив...ама сепак...си плаќа цена за тоа и таа...Го збуни девојчето скроз...се надевам дека нема да се вообрази Спојлер сега откако и` даде до знаење дека се` е нејзино ...абе целата ситуација ми е болна бре, ја сака, таа го сака, ја дава на брат му, го лажат кутрото дете и двајцата...не знам... Инаку многу ми се допадна тоа што Спојлер не бараше Ајлин пари од нив, туку беше да го продаде ланчето и со тие пари отиде на аукцијата и покрај тоа што мајка и` ја повреди. Ама факт е, претера жената. Па ќерка и е. Али барем 100х е подобра од Хајрие сама шо им бараше пари. А на Сонер, секоја му чест за она што го направи... шознам...се` ми е прекомплицирано за да најдам прав и крив во ситуацијава. Освен Али нели? Да не беа неговите глупости, Ајлин сигурно ќе си ја сочуваше гордоста.
Јас ја исплакав Ајлин вчера Спојлер кога овој не можеше да води љубов со неа и и се раздра. Преголема цена плати тоа девојче за глупостите на татко и.
Без гајле мила , не е Сител до таму Спојлер ова на natabanu.com шо ја гледаме. А иначе за ова, Мурат, братот на Сонер шо ќе и` биде маж на Ајлин, нели дека болен е и не може.
Кој сака може да ја гледа на канал д секој вторник од 20 часот до 22 ипол часот... Какви не работи ке се издешаваат во серијава ама нема да ви открајам затоа што нема да ви е интересно после јас ја гледам серија на канал д бидејки нешто разбирам турски...