Спојлер нема да биде во душевна болница, туку баш во тоа време ќе биде бремена од сонер затоа е во болница и ќе биде во депресија дека ќе ја остави на денот на свадбата ама за кратко ќе се опорави http://www.youtube.com/watch?v=Qa9vWViM ... ure=relmfu
Мене пак оваа мелодија од серијава секогаш ме расплакува... нз зашто... http://www.youtube.com/watch?v=QUejnHWg ... re=related
Спојлер Нема да оди во душевна болница само ке оди во болница неколку дена а докторот тарик ке се влуби во нејзе а другата докторка што ке работи со него пак таа ке се влуби во сонер...
Hаучете се да користите споилер инаку јас читав Aли зимал 15.000е од епизода, Kаролин 8.5000е, а Oсман 4.300 Hајплатен актер им е полат, 35.500е од епизода
Ајој! Полатов растурал, слушнав уше лани... а да фрлеше некоја дневница наваму, некому ќе му решеше станбено прашање...али тоа е, себичен човек
Нека се гости Али мустаклијата и таа неговата орос*ија,нека се пијанчи Децата ке му изумираа од глад да не беше рибарот, а тој сака да го убие.
Дечки бидејќи не ја гледам редовно серијата- само кога ќе ја фатам сакам да ве прашам оваа Амина добра е или лоша?
Мете е најсрце од сите. Толку добро и чувствително момче...ќеркиве бре ми одат на нерви, не знам зашто, фини девојчиња се и двете, дали од шо судбината им е таква зафркната, не знам...
Спојлер не само Мете туку сите се срциња. Кога Инџи ќе се разболи и ќе биде во болница Мете ќе биде нон стоп со неа. Мажот и нема да биде. Кога Сонер ќе ја види љубвта на мете и инџи и кога ќе дознае дека она е домско дете, што се нема да прави за неа. Ќе ја однесе во луна парк, ќе ја шетаат. Цел клас ќе и дојде во болница со цвеќиња. И овој што се расправат цело време со Мете ќе вежба со оркестарот за натпреварот, и кога ќе дојде денот за пеење двајцата ќе пат во дует, и ќе и однесат радио во болница за да ги слуша. А песната ќе ја напише Мете и е морничаво тажна. Ајлин и Берин тука многу ќе му се најдат на Мете.
Спојлер Ако нишо друго, Мете ќе и` ги разубави последните денови. Е глеаш шо праи судбината...прави браќа/сестри, не ко во лисјата, ќе се изедеа...сеа гледам нешо на јутуб (веројатно сцената кога сонер и` кажува на ајлин дека мурат се самоубил) пусти Ајлин и Сонер колку само се сакаат, грев да те фати како се прегрнаа расплакани, душичиња. А Ахмет го мразам! Па шо не ја батали таа смотаната партија више Спојлер и мајка му и љубовта си ги жртвуваше за таа смотана партија. Инаку коа ги спомнав партииве, најмногу ги мразам Џенгиз и Ресул. Многу слични психологии ми имаат, уште сеа се гледа Спојлер колку се љубоморни едниов на Ахмет, другиов на Хакан. Ептен апла е дека умираат да бидат на нивно место. Ама искрено се надевам дека ќе има тажен крај серијава, јас си имам слабост на тажниве турски филмови...
Зависи што ќе ти е тебе тажен крај, мене ќе ми е убав ако умре ороспијата или Али!! Такви гниди не вреди да живеат.
^^ Извини тоа е среќен крај во ситуацијава Туку за овие добриве ликови, за девојчињава пример...ај сценаристов ако разбира македонски, нека пише аман
Уште не завршена серијата ... ќе видиме ако има трета сезона што ќе биде.. Види ја Џемиле колку е убава глумицата.
Многу, ама и во серијата шо и да прават, цртите не може да и` ги сокријат, а тек пак во елегантно издание е ilent: Ги шие и девојчињава и сите...алал да и` е за нејзините 38години. A вторава сезона заврши во Турција или...?