луѓе Спојлер инџи ќе се заљуби во мете? Hели во болница ќе биде? и ќе се омажи за Cедат? A Kаролин баш ме интересира кога ќе почне да и љубомори на Aјлин? и на Eкбер што ќе му се деси? зашто ќе биде пред умирање?
Спојлер Тоа со Каролин во една сцена ќе биде. Прво Сонер и Мурат ќе одат да ја бараат Ајлин од мајка и` ама Џемиле ќе го најде договорот дека бракот е за пари и нема да дозволи. После Ајлин ќе ја земе л.к и после школо утредента ќе избега кај Сонер и така ќе се омажи за Мурат. А вечерта Али кога ќе дознае и ќе и` каже на Каролин, таа ќе рече „Браво за Ајлин, таа ти е најпаметна од сите деца“ ама не да звучеше љубоморна у стил „шо не беше али толку богат колку овие“. Мете и Инџи ќе се засакаат ама оваа ќе се омажи за Седат од инает (нз ни ја зашо ќе се омажи за него а ич не го сака, а и не е за сакање тој каков лигле е па дури и ја вара и Мете баш еднаш ќе го фати на дело во барот како со една играат и се бакнуваат), а во болница ќе биде затоа што ќе добие рак.
мислам дека се заљубив тој е оној кој секоја девојка би го посакала насмевка,чуствителност,нежен,добар,...................тој Спојлер а бе супер е детенцево душичка
Леле бре ме расплачија овие ...и после ефтини биле,глупи биле...Ај другите нека ме допрат така,ама не...
Каролин ми е многу антипатична и одвратна а и воопшто не е убава, посебно кога ќе и ја извадат шминката не личи на ништо. Додека пак Џемиле ми е преубава, едноставно ми се допаѓа нејзиниот природен изглед. Има многу епизоди серијава? Баш ме интересира затоа што немам барано на интернет, не сакам да го откривам понатамошното дејство поинтересно ми е да си гледам на тв и да бидам во исчекување што ќе се случи следно.
Нема да биде тоа тоа без истите глумци, највпечатливите и најсоодветните фаци, тешко некој да го постигне нивниот ефект, ептен добро глумат...барем нека се преселат или умрат у серијава да има барем некоја поента...а и по чему трета сезона коа според она ја шо го глеам и сфаќам, све фино лепо може да се заврши со оваа сезона (вторава)...
Ама колку само фацки ми беа и двајцата глумци. Навистина створени ликови за улогата Нема да ми е иста серијата без нив. А можда и “се пазарат“ за покачување на хонорар па испитуваат терен...шознам, не би сакала да не се во серијата...највеќе нешо шо мразам, ај среде серија глумецот ќе го мењаме. Али тоа е
Ќе може некој линк да ми прати од серијава на нет кај ја гледате со српски превод, најдов една страна ама до 35 епизода ги имаше.
нема друг линк. Таму ставаат од босанската тв1 мрежа а они се до таму. Секој понеделник-вторник закачуваат нова епизода зашто ја даваат еднаш неделно.
Ама и оваа Џемиле, па ја претера. Па шо и да било, таа самата си донела одлука веќе, барем да не ја расплачеше толку и онака немаше многу поводи за радување, барем на тој ден да си се веселеше со семејството колку толку да најдеше убавина во тој ден. Овој па Али „барем финансиски обезбедена ќе била и на запад се правело така...“ А кој требаше финансиски да ја обезбеди, а? Каде беше ти? Ти штом не и` помогна, епа сеа ќе си ќутиш коа девојчето буквално како бело робје се продаде на болен човек и си зафркна и школо и све...ццц