Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=TcS0XNEI8pM&list=UUDZvG7IauWk5LcARWPy9MXQ&index=5&feature=plcp http://www.youtube.com/watch?v=wMQLlpfm ... ature=plcp http://www.youtube.com/watch?v=msQWmHsa ... ature=plcp http://www.youtube.com/watch?v=BX_yhuPs ... ature=plcp
Леле Мурат ГАД ГАДОСАН уфффф Спојлер Откако ќе се разведен од Ајлин, на свадбата на Сонер иАјлин ќе го викне брат му, и ќе му рече сакам да ти дадам поклон што никогаш нема да го заборавиш и ќе се убие пред него. И сонер во паника и шок бега и ја остава Ајлин. И она ќе заврши во лудница на кратко. Инаку еве ви линк за гледање на турски www.ddizi.com a на српкси освен www.natabanu.com нема друг затоа што освен нас и босанците ја нема друг откупено , а на www.viki.com не ја преведуваат.
Спојлер да, Aма и тој полудел, може да замислиш како му е и на него, кооооолку ја сака Aјлин луд е по нејзе. Mожеа барем да почекаат да си умре, и така имаше 1 година живот само . A Cулејман што ќе сака да каже ? Hели кога ќе се зимаат овие Aјлин и Cонер, он ќе каже чекајте... знаеш? и Mурат јас знаев дека ќе се самоубие, ама не на свадбата на Cонер и AJлин
Не ми е чудно. Спојлер Има многу болни луѓе кои се страшно разгалени и себични и Мурат е еден од нив како последица на преголемата грижа од страна на Сонер. Страшно го манипулира, како бате да е духот од волшебната ламба одговорен за сите негови желби, а овој си го жали пошто е болен а нема никој друг. Многу ми се сменија мислењата и за двајцата. Прво Мурат го сожалував, ама сега ми се гади од него, на моменти се однесува како да е љубоморен на сите здрави луѓе околу него.
Спојлер A мене не ми е јасно- зашто не почекаа да умре? плус да Mурат и мене ми делува таков, ама човече како нема да делува, кога не може ни да му се дигне ( ) Cе исфрустрирал дечкото, љубовта на Cонер и Aјлин, Cонер не ја ни очекуваше, тој ја запозна Aјлин, само за да ја зближи со Mурат, а што се засакаа тоа е нешто + .
Спојлер Па ако му клекнал г**от, шо мајка бара да се жени. Сигурно луѓе не се женат за да си ги стават жените у регал и да ги гледаат.
љубав сестро .Cамо што ќе биде од серијата без нив не знам Спојлер A зашто Aли е пак со семејството, на свадбата на Aјлин,немојте да ми кажете дека џемиле ќе му прости? . A Mерсуда со мајка и пукнааааа од љубомора леле ахахахахахх на свадбата умреа
Спојлер E па Мурат им рече прво дека се согласува да се разведат со Ајлин за она да се земе со Сонер зашто гледа колку се сакаат. И на карј лошотијата во него му го направи ова со Сонер а имаше уште 2-3 дена живот ама он го молеше лекарот да му шиба инекции за свадбата на Сонер и Ајлин. Инаку Мурат ќе го избрка Сонер од куќата, ќе ја малтретира Ајлин, а бе гад, гад !!! Спојлер Е па Куролин е со тој Кенан де нели пишав дека ќе ги начека Али во кревет. А сега е со семејството само како татко ама му нема простено Џемиле. И нема ни да му прости. Па моја логика е дека он ќе остане сам и ќе си замине некаде и затоа ќе го нема во 3 сезона.
Meне доктор ми има кажано дека постои таква психолошка состојба кај луѓе што се подолго време болни. Спојлер Криво им е за секој здрав човек што ги опкружува дури го мразат и му љубоморат на здравјето посебно и стануваат мн себични и ги малтретираат оние околу нив, без разлика жена мајка татко... Има и такви. Единствени грешки на Сонер му се што ја засака Ајлин и што многу си го сака братчето и го разгалил Спојлер и од човек станал монструм.
Спојлер Не е Али главен лик туку Осман, тој раскажува за премрежјата кои ги поминало неговото семејство.
А зошто Спојлер Сонер ќе пука во Месуде и уствари што таа бара кај нив? А леле ама е слатко детенцето на Каролин http://www.youtube.com/watch?v=EtDLtkgX ... re=related
Спојлер па најверојатно е мноооогу досадна ко зимски пролив Kој знае со што ги уценува, сигурно е тоа, му пукнало филм ма Cонер Cкокни на 1час и 16та мин,кога Aјлин ќе им донесе покани за свадба на Mерсида и мајка и ахахаха, ќе умрат, се ќе испокршат http://www.youtube.com/watch?v=Mcx2-Ysn ... r_embedded A мене нешто не ми е јасно, велите Mурат ќе се утепа на свадбата, а како овие отидоа пред свадбата нивна кај него на гроб
Спојлер Mесуде ке дознае дека ајлин е со мурат заради парите а знае дека таа го сака сонер и тој нејзе ке се скраат сонер и месуде нешто и таа ке му кажит на мурат дека ајлин со него е за пари и сонер ке пукат во нејзе и ке ја ранит потоа мурат ке го избркат на сонер од куката после мурат ке се обиде да се самоубие ама ајлин ке го видит и нејзе ке ја ранит после џемиле ке дознај дека ајлин и сонер се заедно бидејки ке ги видит после мурат ке избегат некдека и ке живејт во некоја кука после ке ги видит ајлин и сонер каде што се бакнуваат и ке сакат да ги згасит ама сулејман ке ги спасит на двајцата потоа мурат ке ја киднапират на ајлин и тука ке се договорет да се разведет ама никој да незнајт ама ајлин ке му кажи на сонер откако ке се разведет ке бидат некое време заедно после доага првата свадба мурат ке го викнит на сонер и пред него ке се самоубиет и сонер ке осекат грижа на совест па нема да се ожени со ајлин потоа ајлин ке оди на болница а сонер ке паднит во провалија и таму ке се сретнет таму ке дознајт ајлин дека е бремена ама ке имат некои компликации ке бидит ризично да го родит и со сонер ке се карет ке му речит дека детето не е негово дека е на докторот тарик него докторката што го сакат ке му кажит дека ајлин е бремена кога ке сака да одит на пат ајлин не ке знае дека мурат се самоубил пред сонер ама после докторот ке ги зближит да разговарат заедно бидејки знае дека ајлин го сака него и ке разговарет и така ке се смирет и ке бидат заедно.. Ако сакате да дознајте нешто појке пишете ја ке ви кажам што ке се случува понатаму....
Леле, како само ме насмеа Османчо, кога го лупна со тоа шипката Мете. При хемиска реакција со кукавица и папучар, се добива соединението Али. И тука нема што да се израмнува, има точен број на атоми и молекули.
знаци ако му е на али нека види колку боли да ја гледа жена му со друг, барем малку нека почувствува како и беше на џемиле додека он пред очи и се лигавеше со каролин ама џемиле е многу чувствителна и премногу си ги сака децата