Спојлер Сулејман ќе рече почекајте бидејки тој сака да биде сведок на свадба на ајлин и сонер потоа и берин и ахмет ке се земат ке биде многу интересно во вторник...
Леле пукнав од смеа од Каролин и Мете. Каролин ги збираше парите ко кокошка просо. А инаку она не му требаше на Сонер: „Па нели си болен, што бараш по ноќни клубови? ‘‘
Убаво му кажа, да ти кажам искрено. Болен е за сам да си ја фати Ајлин, а не е болен да излегува по клубови. Не е лесно да живееш со човек со табиет како на Мурат. Meне па ме нервира Мурат, го користи Сонер за да му ја исполни секоја желба, не прашувајќи го како тој се чувствува и што тој сака. Ама Сонер е крив...го разгалил...пекмез. Meне за него ми е повеќе жал. A тоа па што преприметно се преправа дека нема појма шо се дешава особено ми оди на нерви. Сонер колкава жртва направи за да му угоди. Како што емотивно го уценува за секое, замисли да му речеше „Не можам да ти ја наместам Ајлин, јас ја сакам“, ќе требаше на душа да го носи. Спојлер коа све фино си се разреши ја стварно не глеам потреба од трета сезона. Ама озбилно, зашто? Сите заплети се расплетоа, или ќе чекаме и лудава глава да се ожени, глупости ццц
Ааааааа, леле кутриот... Спојлер Хакан. Дури и да остане Ахмет жив, гарант него ќе го обвинат. Татко му го разбирам донекаде. Родител е спремен се` да направи за да го заштити детето. Леле Хакан бе...
Спојлер ^ A зашто да го заштити ? па на татко му на Xакан јас мислам дека му одговара Aхмет да е жив, зашто Xакан само така може да остане без берин
Спојлер На таткото не му е проблем Берин, колку што му е Ахмет (врв беше тоа кога го натепаа). Берин ќе му биде снаа еден период и внука ќе му роди и Ахмет бескичмењакон ќе се врати и покрај тоа во писмо шо и` рекол продолжи со животот, заборави ме дрн дрн и пак ќе успее да му го разниша бракот на син му.
Спојлер да да, знам, само мене не ми е јасно каква кокошка е таа бре . и дете му роди, и супер е човекот, ама ајде, се затрескала у оној Aхмет, а тој па колку ќе се здебели, како бумбар ќе се направи A не ми е јасно зашто Xакан ќе живее кај берин, домазет ќе оди, и зашто? и што ќе се случи со него од како берин ќе го шутне
Спојлер Глупача, тој да ја сакаше толку, ќе прифатеше да умре штом не може да е со неа. И` го уништи животот...а таа можеше да ја ризикува безбедноста и да оди со него по протести. Хакан ми е срце, колку ја сака, кутриот трча да ги предупреди да се спаси Ахмет за да не страда Берин од толку што ја сака. Па ја на нејзино место, без двапати мислење, него би го одбрала a не овој spineless-ов. Спојлер Во тел.разговор се спомна само Ахмет и татко му на Хакан така да...
Спојлер Хакан и берин ке живеат посебно во една кука заедно со керка им зехра откако ке се разделат хакан ке живее сам во куката а берин ке живее со џемиле и фамилијата.Изгледа татко му на хакан сака да го убие на ахмет се секавате дека 1 пат не успеа да го убиет ја убија мајка му на ахмет...