Бурни Времиња (Öyle bir geçer zamanki)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од BI-44, 2 јануари 2012.

1. BI-44

BI-44 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    1.090
    Допаѓања:
    754
    Ајлин е поубава

2. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    134
    Се разбира дека е поубава и посимпатична ајлин :inlove:

На BI-44 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.767
    Допаѓања:
    23.746
    Леле фустанот на Берин :inlove: баш каков шо сакам, само не со едно рамо...
    aбе си сакам сукњичиња и фустанчиња и кошулчиња, све со цветови да е ако може :D Затоа, не дај Боже на улица да излезам, инсектите ме нападнаа :lol:

4. cicamacak

cicamacak Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    46
    има уште 3 епизоди од вторава сезона до 79 епизода ќе биде и али ќе умрее :( баш сакав да бидат на крај со џемиле ама тоа е ... ќе му го наплатат тоа што беше лош, а инаку сигурно сте прочитале декаа ќе умре затоа што глумецот несакал да снима веќе сакал да се одмара, и јас да земав толку пари истото би го направила :)

5. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.767
    Допаѓања:
    23.746
    A со Ајлин шо ќе биде? Дефинитивно ќе ја нема во трета сезона, или...? Ќе ја сменат глумицата или може сеа фокусот ќе го префрлат на Берин и нејзините дешавки a
    Ајлин и Сонер
    ќе ги пратат негде Европа у бољи живот :D

6. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    ^ Aко се деси тоа, јас веќе нема да гледам бурни времиња :D
    Tие двајца патетики, Hикако :D

Hего инџи ќе дознае ли дека тој Cедат ја варал. плус новата женска на Mете што ќе биде, многу е убаваааа, ама потсеќа на инџи, со морков коса, црвен кармин, нашминкани очи, јас мислам дека затоа тој ќе ја засака :)

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    134
    Изгледа дефинитивно ајлин нема да е во 3 сезона...

8. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.767
    Допаѓања:
    23.746
    Со таа со морков коса бргу ќе раскинат. Тој не е со неа од шо ја сака туку поради тоа шо го потсеќа на Инџи, особено по косата и гласот. Со една друга ќе се фати, Нихал и неа мислам дека баш она, ќе ја засака. Па за Инџи, нели Мете и` кажа? Не верувам дека ќе дознае, ама доволно е тоа што кога ќе остане во болница, нема да дојде да ја види. Само Мете ќе биде покрај неа. Имаш слика од Нихал у другиот спојлер.

A инаку за ова со Ајлин и Али не верувам у приказниве на нет шо се...или им понудиле поплатени улоги, или се пазареле за повисок хонорар, па овие ги одбиле...некако чудно ми е...и двајцата шо добиле награди одеднаш да имаат поважна работа...шознам.

Наместо најдосадниве ликови да ги елиминираат ... не разуме, ни је одавде...нејсе, ќе биде многу чудно затоа што Ајлин и те како е многу повеќе во фокусот на самата серија од Берин. Али добил награда за најдобра главна машка улога, а Ајлин за најдобра споредна женска...такви глумци да испуштиш од серија треба стварно да ти фали нешо. Ај барем нека ги докомплетираат, нека излезе и Џемиле (како најдобра женска главна улога) и Мете (како најдобра споредна машка) и да си иаме работа со исктрииим лигуши...ај за Али, донекаде го јадам тоа дека
    ќе умрел (ако е точно)Сепак имаше и те како бурен живот, де срцев удар, де стресови од ****лин, де во затвор одеше, па пропадна, па дрн дрн јариња, ама штом еден од главните ликови умира, напрај го во последна епизода, а не сите ко умрени за дневници...Џемиле без Али искрено ми е досадна :lol: им ги обожавам спречкувањата и караниците...иако него го мразам. За едни пусти дневници и хонорари ќе изгубат толку публика...не знам...
    .

9. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.876
    Допаѓања:
    122.932
    Јас па сакам да си иде Али од серијава. Уф колку го мразам!!!! Одвратен лик ми е, ОДВРАТЕН!! А инаку не знам зашто се пореметувате толку кога се знае кој е главниот лик во серијата, Османче.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  10. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.767
    Допаѓања:
    23.746
    Шознам, потешко се навикнувам на нови глумци. Уште од мала кога ја гледавме фамилијарно Среќни Луѓе коа се даваше за првпат на ртс, кога ја сменија глумицата за жена му на Вукашин, јас престанав да ја гледам серијата...табиетче од мало :D Не само Али, ај може без него, ама без неговите глупости, реално немаше да биде толку добра серијата, сите ќе си живееја среќно и весело. Ама и Ајлин ми е интересен лик и многу добро глуми (бар според мене) ... шознам ... може навиката си го напраила своето.

11. cicamacak

cicamacak Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    46
    искрено нема да биде интересно без било кој од овие ликови, зашо се навикнавме на нив и + секој на свој начин придонесува за серијата да биде добра :)

12. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    И мене тоа ми беше муабетот.. Знам дека Осман е главен лик во серијава, само сакав да кажам дека нема да биде толку интересно
    без Али. Сепак околу него се вртеа сите главни настани што ја правеа серијата интересна и непредвидлива. Што значи понатака целото дејство ќе се префрли на `новите` животи на децата: Берин со Ахмет/или тој другиот не ми текнува како се викаше, Ајлин со Сонер, Мете итн.. што мислам дека филмов ќе ја загуби смислата :?:
    Ако така фино завршувала втората епизода (како што кажувате), тогаш навистина не гледам потреба од трета сезона.

13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    Jас читав дека ќе се удри накај животот на Oсман, кога ќе биде тинејџер, па неговата прва љубов, значи ќе го растеме Oсман :D

14. cicamacak

cicamacak Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    46
    најверојатно е дека 3 сезона ќе се однесува на животот на осман како повозрасен затоа што до сега беше животот на неговото семејство ;)

15. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.767
    Допаѓања:
    23.746
    Eми ај да го растеме...од растење глава не боли...само да не ја ус**ат серијата...нема да биде фер...

16. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    Преку летово ке ја даваат ли серијата?

17. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    134
    Не се знае уште дал ке ја даваат преку лето....

18. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Сулејман дефинитивно ми е најсмешниот и најинтересниот лик во серијава. :D
    Таква интересна фаца има човекот, тие покретите што ги прави, па уште и гласот.. :rofl:

19. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.767
    Допаѓања:
    23.746
    Не збори многу, а највише му е јасно све :D Цар!

Да го видиш
    како пее

http://www.youtube.com/watch?v=ywycA886eVc

На Look му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884