Телевизија Мрежа еднаш неделно ја дават бурни времиња тоес ја давет секоја недела во 20 часот а во сабота е репризата ама тие што ја снимет серијава многу каснет со поставување на епизодите јас ја имам програмава зато знам...
Серијата може да ја гледате на www.dailymotion.com под назив Kako vrijeme prolazi. Ставена е 36 та епизода. Ја ставаат веднаш во понеделник а на www.natabanu.com каснат.
Спојлер Многу ми е жал што професорката Инџи ке почине, гледав на ју туб, нема да има коса и ќе почине во болница и мете ќе биди крај неа
а во турција колку епизоди досега вкупно се излезени? на википедија пишува 38 ама тоа сигурно е само прва сезона
Прееска мајка ми го оставила уклучен телевизорот на серијава... Колку стенкаат беспотребно нашиве ilent: Оргазми после секоја втора реплика. Аххх (а уствари пружила рака телефонот да го крене) ааххх (поглед во далечина) Аааахх (немој не си оди) Ааааххх Детенцено се вклопува петпати поприродно од сите други заедно...
Спојлер Најверојатно веќе ќе бидат венчани, пошо после ќе и` се обраќаат со Џемиле Карџи. На забавата тоа Али гужва ко ќе има, ко и секој коркач
Спојлер На свадбата на Ахмет и Берин татко му на Хакан ќе сака да го убие Ахмет. Хакан ќе дознае од Решат и ќе отиде на свадбата, но наместо Ахмет ќе го убие Хакан бидејки ќе застане пред Берин и Ахмет да ги заштити.