Аааа претераа веќе, само ја вознемируваат баба ми, ќе снема по аптекине диезапам кај и да е..ако мислите дека ќе ви притреба ви препорачувам побрзо да си набавите или баба ми сите ќе ви ги потроши ххххххх
Спојлер јас прочитав дека на денот на венчавката на рибарот и Џемиле Али ќе сака да го убие но во тој момент мајка му на Али ќе пука во него
Како бе нема, како го дадоа тој на Ајлин мажот и полугол во спалната, ајде и со Мете така ама нека е во бањата хахахахахаах
Спојлер Ахмет ке биде во затвор берин за да го спаси ќе мора да се омажи за хакан за ахмет да излези од затвор и така ке биде ахмет от ко ке излезит ке одит во палестина а берин ке се мажит за хакан и ке имат дете зехра ама и другарка и на берин ајтен ке го сака на ахмет от ко ке се вратит ахмет повторно ке се родат чуствата мегу него и берин татко му на хакан ке ја киднапира на зехра и ке го уценува на хакан ако сака да ја види керка му ке мора да се расведе од берин ама ахмет и ресул ке дознаат кај ја чуваат на зехра и ке ја спаси и ке ја донесит кај берин па после хакан ке ги викнит и двајцата и ке им речет дека знајт дека се сакаат многу и дека ке и даде развод на берин.... Еве накратко за ахмет и берин....