Тој сонер ми е вејке најомразениот човек во серијава.Но зошто?Затоа што тој е заљуби и направи во него да се заљуви ајлин знаејки засе а сега па и со месуде оде(сака да оди или и како да е).Сакаше да избегаат со ајлин а кога му кажа несака.Не можеше да почека брат му да умре ке ја земе алјин.
не мора да чека да умре брат му ама барем па пред да се жени брат му тој да идеше со ајлин поарно е тоа отколку тоа после........
па зашто се смеам јас дека го симнал фала богу капутот, му текнало да го запере Mислам дека Aли ќе ја силува сега џемиле Hе сум сигурна... Hего, навистина ќе се земат ли Cонер и Mерсуда?
Мрнат, сељак, клошар уф гнаса.. за у лудница е овој Али бре, ја силува Џемиле Ах брее Мете не престанувај да тепаш, ни он не престана кога го молеше Џемиле Овој па Сонер тиквар еден
Јас не можам да го сватам Сонер. Заљубен е во Ајлин а и понуди брак на Мерсуде... Жал ми е за Ајлин...
Леле погледот на Осман в срце ме погоди. Душиче мало... Скотот треба да скапе в затвор! Ау Тепачот Мете убаво му покажа на Али.
Aман бре, сигурно не и понуди од љубов Hајверојатно за да се оддели од Aјлин. AMA никој не ни кажа, дали ќе се земат, да спремаме пуканките, за сеир
Спојлер Немат да се земат ке праат веридба ама после сонер ке ја раскини али ке ја силува џемиле и таа ке остане бремена ама ке го изгуби бебето...