Жал ми паѓа некогаш за Османчо, секогаш го тргаат на страна. А оваа Нериман, како може само овој да ја трпи? Тоа не се поднесува бе, ја би доживеала нервен слон, после неколку дена, да сум на местото на овој. А ти Мете, сретни го уште неколку пати Али и покажи му шта знаш.. да још си најбољи кад га пребијеш.
Некој дали знае кај може да ја гледам на нет серијава со превод ама ? Најдов нешто ама на руски и ништо не разбирам
Леле значи овој Али ми е премногу одвратен, не дека претходно не ми беше ама откако и го направи тоа на Џемиле... А на Месуде, заедно со родителите душкала по еден бокс, иако малку ќе им биде.
по стоти пат се пиша на темава дека серијата се`уште се снима. Последната епизода од втора сезона во Тр ќе се емитува на 18.6
Update од последните 2 епизоди од 2 сезона која иде во турција. Спојлер Хакан преживува, но кога во болницата татко му ќе и впери пиштол на Берин нарекувајки ја комунистичка курва која сака да му го уништи животот на син мѕ, хакан станува, се бори со татко му и во борбата го убива. Ајлин е бремена веќе при крај, докторите му кажуваат на Сонер дека нешто не е во ред и дека се мали шансите да го преживее пороѓајот. Мете се вери за Нихал. Али и ја враќа фирмата од рибарот на Џемиле во нејзина сопственост. Каролин си продолжува со нејзините гнасни работи и курвање за пари. Следната епизода ќе биде последна од втората сезона на 18 или 19,06,2012.
Спојлер Yok canim, она си е курва у душа и преку секс добива све што сака. Ќе се сплетка со татко му на Хакан
Овој Кемал, татко и на Месуде кога ги виде Ајлин и Сонер сешто и искажа на Ајлин. Дека Сонер можел да и биде татко. Епа сега својата ќерка ја дава за жена на човек, кој може да и биде татко. Ех што ти е животот.
Колку само вештачки изгледаа Сонер и Месуде заедно, особено во делот со тортата. Не ги личи заедно, не си одговараат.
Луѓе, јас серијава си ја гледав, мислам, си ги знам ликовите и се друго што треба и поважните случки (мислам да седнам да гледам епизода ќе знам да ја гледам без прашалници) ама што да кажам, серијава и не ми е нешто посебно, многу ми личи на Лисјата, а лисјата ми беше одвратна. Сепак оваа е подобра, ама може да се впише на списокот на еднолични турски серии( без навредна) мене не ми се допаѓа.. Ете така
Јас сепак ќе кажам Лисјата беше најдобра серија. И Шехерзад, дали оти прва турска серија. Секоја друга ми е лоша. Се откажав од гледање, ама дома никако не се откажуваат. И Зетот почнаа да го гледат .