ај одговорете ми за ова ама нејќам детали, да или не Спојлер вистина е дека али и џемиле ќе се смират?
Спојлер Нема Спојлер Ако мислиш на тоа дали пак ќе бидат маж и жена, не. Но ќе имаат понормален однос.
Значи серијава има неверојатни симболи и знаци, ништо не е случајно. Баш сега читав за симболизмот на морската ѕвезда низ светот Спојлер тие што гледале понатаму знаат дека Ајлин нели носеше такви во косата а и свадбата со Сонер им беше со таква тема. Освен тоа што означува чистота и невиност, може да симболизира и спас (избавување) од потешкотии (период на тешкотии), но значи и вечна љубов.
Спојлер Јас па мислев дека ќе го роди,и ќе се омажи за рибарот ? Ама ете..грешка сум била.А што ќе биде со Каролин.. !? Таа па таа многу интересна ми е..
Спојлер Ајлин треба да се породи но сонер се плаши дека тоа ќе ја убие затоа што докторот им кажа дека не смее да го роди детето. Али успеа да и ја врати на Џемиле фирмата и се збогува од сите и планира да плови. Каролин сака да го убие Али . Двајцата се со пиштоли. Хакан го носат во затвор затоа што пукаше во татко му. Сега се реклами па ќе ви кажам понатака како ќе биде уште не е завршена
Спојлер Али го крена во воздух бродот каде што беше кенан со парите од фирмата. каролин сакајки да го убие али и да ги земе парите се степа со Али и али ја упука. Покажаа каде што ја носат на носилка но али никаде го нема. пак има реклами пак ке ви пишам.
Спојлер Али ја вика Џемиле на сред ноќ да дојде во рибарска куќа каде што се крие и разговараат цела ноќ за се што било. Заспиваат еден до друг и сабајлето Али си оди пред Џемиле да стане. И остава писмо во кое и ја отвара душата дека неа цел живот ја сакал и дека се кае за се што и сторил. Додека го чита писмото Џемиле, Али веслајки со чамец се потесеќа кога ги продаде нивните бурми за на Курвата да и купи прстен аЏемиле во куќата наоѓа две Бурми. Али скока од чамецот и се дави во морето. Ајлин е во болница спремна да се породи..
Пожален крај е можеа да направат. Се расцмиздрив ко мало дете. Спојлер Ајлин умира. Кога ја носат во породилна сала сите глумци од серијата се тука. И и мавтаат се збогуват. Потоа покажуваат улицата каде што доаѓа млад дечко ( Осман ) и Џемиле остаренка ја покажуваат. На скалите од старата куќа девојче си игра...