Hа тоа DIDZI јас таму ја гледав Hего мене не ми се допадна Спојлер тоа што нит покажаа што и како со Aјлин, нит ништо, требаше да покажат, да се знае дека починала и погреб итн...
Стварно тажничко,и реално.Се прашувам како ја сака Али Џемиле,тоа љубов ли е? Па ја тепаше,силуваше,ја остави сама со 3 деца,ги избрка од дома за малку и без другата куќа ќе останеа и сега и вика дека многу ја сака? Знам дека цело време ја сакаше дури и кога беше со Каролин,но се ова што го направи љубов ли е? ........... Инаку за тие што знаат што ќе се случи да ми одговорат ако може Спојлер Што ќе се случи со Берин? и со мајка му на Али? Како ќе заврши рибарот? А Мете ?
па тоа е фрката, ништо од тоа не покажаа, најверојатно, заради 3та сезона Tогаш се ќе покажат, барем така мислам Спојлер A колку беа слатки Cонер и Aјлин.. и на крај да умре детево, турска работа, жалопојки
Спојлер A овој брат му на сонер ќе остане жив?Jас слушнав нешто дека ќе се самоубиел на свадбата на сонер и Aјлин точо е ?
Е не можам да одолеам на искушението споилер и на неколку наврати прочитав што ќе се случи. Само едно сум сигурна а тоа е дека кога на сител ќе ја даваат таа епизода (последната од втора сезона) ќе се утепам од плачење.
Бреее дечки читам ова што пишувате во спојлер и не ми се верува. Серијата и сега ми е тажна за гледање, а тогаш.... Спојлер Па не сакам Ајлин да умре, многу ми е жал. Овие турците па веќе претераа со тажни краеви. Па и кога веќе е тажен, нека умре некој друг, нека остават овие слатките парови да си се сакаат. Ајлин и Сонер ми се многу убав пар, а оваа братучетка и многу ме нервира. Коза една! Според тоа што сте го пишувале за Ахмед, стварно малку п**ка ќе испадне, ама кога ќе се прегрнат со Берин се топам. Толку се слатки. А како беше они на крај заедно ќе бидат?- Почнав да заборавам од толку многу серии... За Џемиле ми е многу жал, што се не преживеа жената, ќе и завршат ли некогаш маките?! А инаку поубава ми е од онаа Каролин, ку*вата ми е грда, Џемиле ми е баш ок, иако во серијата е прикажана како домаќинка а онаа другата се средува.
верувај дека ќе ја исецкаат нема да плачеш Друго е кога ја гледаш 2 и пол саата без престан и сите дејствија како се редат а друго е сецкањето. Јас признавам дека плачев како мало дете. Еве да видите како изгледаа глумците кога ја примаа наградата Златна пеперутка за најдобра драмска тв серија http://www.youtube.com/watch?v=VsGb2-QPHUo и еве уште едно кај што ја земаат наградата За најдобра женска и машка улога http://www.youtube.com/watch?v=TIzJiGe4eK0