Бурни Времиња (Öyle bir geçer zamanki)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од BI-44, 2 јануари 2012.

1. cicamacak

cicamacak Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    46
    нешто интересно :)

Прикачени фајлови:

2. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    214
    Мете и Инџи ќе се фатат?? :)

3. BI-44

BI-44 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    1.090
    Допаѓања:
    754
  4. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.767
    Допаѓања:
    23.746
    ^^Чао дечки, се глеаме у некоја друга серија :D
    уф, не да ме интересира како изгледа големиот Осман, нешто немогуче...само ќе ме разочараат ако стаат некое теле а ла Шефкет. Кого и да стаиле, се надевам дека зрачи со харизма бар приближно на онаа на малион Осман (иако не може да го стигне кој и да е :D )

А мене ми е чудно, ако девојчето е ќерката на Сонер, тогаш зошто не е кај Сонер? Ах Сонер, Сонер...на почетокот го мразев, си викав „педофил манијак еден бескрупулозен“, по некои работи ми стана еден од омилените ликови, а сега на крајов на втора сезона премногу ми падна жал за него. Од мал, се` смртта е околу него, напаѓајќи ги оние кои тој ги сака... :(

P.S. На Али ѓубреџискана кравата му вришти :D

5. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    674
    Али е многу убав човек и тоа на овие години, можам да замислам каков бил како дечко, ме потсетува на Роберт де Ниро, само уште бемката од страна му фали, друго се е исто, дури поубав ми е од него.

6. stefigirl

stefigirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    124
    Али откако ја силуваше Џемиле ми се грози од него неможам да го глеам ама стварно ми се :puke: од нееегооо!!
    Грозен човек,манијаккк
    Ми иде да му влезе у Тв и да го истепааааааам!!

п.с може некој да ми даде линк од Осман голем? :lol:

7. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    134
    http://www.youtube.com/watch?v=BSVr84g5isM&feature=plcp

На stefigirl му/ѝ се допаѓа ова.
  8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    знаеш јас па си помислив,
    дека нели Aјлин не ја покажаа, не кажаа диерекно дека е умрена
    , да не случајно оставиле отворен простор за преговарање со нејзе, да ја убедат да се врати во 3та сезона :?: ...

9. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    А може некој линк, кај што му се гледа фацата? :wasntme:

10. cicamacak

cicamacak Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    46
    сеуште не се знае кој е глумецот што ќе го глуми ни во турција не откриваат :) а инаку ако е за тоа ни за али не покажаа како умира па се надевам дека ќе смислат нешто па да се врати во 3 сезона како демек никој незнае и после толку време се појавува ваму таму .... :)

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  11. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.842
    Допаѓања:
    122.769
    Не си прајте бајрам со умот, Али почина, Ајлин почина, Осман порасна. Одвај ја чекам 3 та сезона.. ако најдам нешто по турскиве сајтови кој ќе го глуми Осман ќе ставам овде. Третата сезона почнува 10 години покасно, осман е 17 годишно момче.

12. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    134
    Ајлин и Али умреа веќе нема да се во 3 сезона разберете!!!
    Јас знам кој е големиот Осман...

13. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.842
    Допаѓања:
    122.769
    е кажи де ако знаеш :D

14. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
  15. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.876
    Допаѓања:
    10.917
    шо му кажа месуде на мурат? за договорот ли? не го гледав тоа

16. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    134
    Да му кажа дека ајлин се мажи за него заради пари...
    После ке поставам слика од големиот осман....

17. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.052
    Допаѓања:
    1.101
    Што ти прави улогата... одвратен ми беше Сонер во Скршено крило

18. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.842
    Допаѓања:
    122.769
    Ај дај ми линк на лп кај го пишува кој го глуми осман зашто јас се претурив од барање по турскиве сајтови не најдов никаде. Се чува во тајност за септември..

19. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    Добровечер на сите !!
    Како и сите во Македонија и јас станав зависник на турскиве серии :$
    Случајно видов дека на овој форум има тема за турските серии и баш сакав да си најдам пријатели со кои ке коментираме на оваа тема. На останатите форуми само политики и спорт се бистри и поради тоа бев вклучена на еден хрватски форум кад си најдов пријателки за кометирање, но кога случајно ја начекав темава на гугл на македонски форум ептен се израдував. Штета за “Канал 5“, ке не навлече и ке се откаже на сред серија.
    Едно време ја почнаа серијата “Сестри“ што нема врска со вистинското име кое е ’е “Љубов до небо“.Филмот почна со 2 сестри Хава и Топрак,кои во 21 епизода се разделија и едната од нив, Топрак, се омажи за Чинар од “Лале“.Ај што ја утнаа во насловот туку ја прекинаа во 38 епизода,Барем да ја дадеа 1 сезона која заврчи во 45 епизода.Но јас продолжив да ја гледам на јутјуб и сега во понеделнико заврши 2 сезона со 85 епизода.Таму со помош на една турчинка од австрија со која се запознавме на јутјуб и неколку женски од србија,хрватска и босна,ја добиваме прераскажана на англиски и тоа многу ни помага да ја разбереме.Исто така и “Џанан“ ја прекинаа на пола и за нив веќе не сакам да зборувам.Еве сега ја почнаа оваа новата “Опасна убавина“ и не верувам дека ке ја изгледаме до крај.Се извинувам што го узурпирав просторот на филмот “Бурни времиња“ но морав некаде да го напишам то што ми лежи на срце.Инаку и Бурни времиња ги гледав последните неколку епизоди од 2 сезона директно на Канал Д - турскат телевизија и околу тоа сакав да зборувам.Најавуваат 3 сезона која најверојатно ке ја има според она како заврши финалната епизода.Но едно ми е чудно !! Али умира (и баш ми гајле што умре) ама Алјин велат умира,Каролин е ранета можеби и таа умира(и за незе баш ми гајле),поминуваат 10 год и најверојатно и бабата е умрена.... и се прашувам што ке биде следно ?? Ликот на Сонер без Алјин не можам да претпоставам што би значел. Можно ли е Сонер пак да ја земе онаа гуската Месуде (не сакам ни да помислам) или пак со кого би го поврзале ?? Ахмет и Берин се заедно а Хакан е во затвор,претпоставувам дека е излезен од затвор ама веќе не гледам смисла што би превел тој во животот на Ахмет и на Берин ?? Можно ли е Берин како што во последанат епизода ја видов многу загрижена за него , пак да му се врати ?? Мете го напушти неговата вереница Нихал и сега по 10 год којзнае како ке тече неговиот живот !!А Џемиле сега со пораснати деца, со внуци, доправа ли ке си фаќа дечко ;) кога ги испушти сите можности додека беше млада он оној лудакот Али. Мислам дека доволна беше 2 сезона оти колку повеќе оддолжуваат толку подосадна станува серијата.Требаше за сите срекно да заврши со 2 сезона. Убаво Али го утепа тој Кенан и ја упука каролин, и ја врати фирмата на Џемиле и убаво се удави на крај.Алјин требаше да си роди и срекно да си живее исти и Бери си се среди со Ахмет,супер Хакан го скина оној негов лудак од татко и им се тргна од животот на сите и Мете исто требаше да си се венча со Нихал и крај на серијата !! можеа само да ги дадат едно 5 мин како се остарени,со деца, Осман голем и сл. и тоа да беше крај, вака навистина не гледам смисол во 3 сезона, освен сите да оживат почнувајки од Али, Каролин,па и онај Екрем на хакан татко му оти во предпоследната епизода додека Кенан ја тепаше Каролин околу документите за фирмата ,кенан мораше да му ги даде на Али за откуп на мајкаму која ја киднапираше Али,дојде Екрем и ја спаси Каролин и почна да го тепа кенан,и додека тие се тепаа каролин украде еден документ од папката која ја зема Кенан. И после Каролин го бацуваше Екрем и му се заблагодаруваше и му веше да станат ортаци. Па затоа велам ако ги оживат сите мртви како што му направија на Егбер па да ја продолжат серијата :lol:
    Лелееееееее, јас се изнапишував па дури се заборавив !! Простете уште еднаш !!!

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Туу ама ми беше жал за Ајлин и Сонер
    ама он убаво и кажа
    не останувај заради Мурат, остани заради Мене