Добро, јас гледам дека ја сака и сега само мислам дека не требаше да трча по неа кога виде дека уште на почетокот не го сакаше. Не знам како успеал да се заљуби толку во неа кога го игнорираше цело време.
Спојлер Гледајте го видеово каде што мустафа - синот на али и каролин на џемиле ја вика мамо... http://www.youtube.com/watch?v=9N74KEg3GZo
Спојлер па нормално ќе ја вика мамо кога освен неа друга мајка не знае до тогаш. Мада, јас не би се нафатила да го гледам детето на маж ми и курвата за која ми го уништи семејството.
Спојлер Да во право си но сепак џемиле изпадна добра и зеде да го чуват на мустафа додека каролин е во холандија па после со кое лице ке оди да го бара да го земи детето од кај џемиле....
Е видиш јас познавам една иста таква која се откажа од синот кога овој си го растури семејството со 2 деца.
Спојлер Филмот е убав , ама многу тажно ќе заврши , Хасефе ќе го убие Али , замислете колку тажно е тоа , мајка да си го убие синот :Z
џемиле е еден пример за грижлива мајка и прекрасна сопруга, тоа што али незнаеше да ја цени и нејзината вредност ја свати откако ја изгуби неам зборови глупав, секој би посакал да има таква сопруга и убава и добра и домакинка Спојлер незнам дали сте ја гледале 48 и 49 епизода кога се во бурса по некоја работа за холдингот какви испади на љубомора покажува кога џемиле добива комплименти од тие со кои треба да соработува али е ваков хахах
Спојлер Штета што Инџи ќе умре... !! Да не знаете некои други серии каде што глуми она и Мете? И ако не го мрзи некој да ми најде биографии за нив двајца ( по можност на македонски)
Погадно суштество од овој сељаков Али немам видено.. Ептен е грозен... И незнам со кое лице се поравува пред децата... Не ја гледам серијава ама не е можно да не дознаеш за најантипатичните ликови..
Леле овој Али какво ѓубре е уште со гордост изјавува дека тој е татко на детето ужасно добро што на крајот на 2 сезона сам на себе ќе си пресуди
Уф, Сонер ми стана омилениот лик во серијава, во секоја ситуација знае да се снајде, да среди се,па и доста шармантен е.
Дали некој ќе може да ми каже што се случи со селма и осман бидејќи на делот за следната епизода рибарот ги бараше