Spoiler Мете и Инџи ќе идат во луна парк, баш се слатки. А оној мрднатиот Седат што ќе направи којзнае...
^^ Леле каква вилица имала оваа Каролин, лика и прилика на коњ . А ова срцево Осман ептен е слатко, ради него и почнав да ја гледам серијава. Иначе поупатените, ќе може да ми кажат дали Џемиле ќе го роди детето ? Како да прочитав негде дека нема ама со мајка ми се испокаравме, она вика ќе го роди јас викам не
^ Okay don't be so harsh on me. Не озбилно имав негде прочитано, ама мајка ми викаше демек гледала на Јутуб како држела Џемиле бебе во рацете и го испраќала Осман на школо. Затоа прашав, да не ја шетам многу многу темата, има многу споилери со информации за последните епизоди што нејќам да ги прочитам, а ако барам за бебето сигурно ќе ги прочитам . Како и да е фала на одговорот.
Spoiler А ајлин и сонер ке одат заедно на плажа преслатки ќе бидат таму. Детето што го држеше џемиле ко го испракаше осман на училиште е детето на каролин и али - мустафа...
Серијава ми станва веќе преглупа и предосадна, истото па истото, Рибаро и Али, со пиштолите, па Џемиле трудна е, па раѓа, па не раѓа, глупости. Зет дома зет е последната шо ја гледам и поќе више турска серија никад
оваа серија ако е досадна незнам .... разликата е во тоа што оваа серија има содржина погодува до срж за разлика од другите што се некако површни барем за мене најбитно е дека секој си има право на свое мислење
Ауу па на оваа слика и не ми е толку лоша Каролин. Симпатична е. Инаку денеска не знаев дали да се смеам или да плачам на епизодава. Во исто време ми дојде мило чувство и жал што Инџи ќе умре. Колку само ја усреќи Мете, секоја чест за него, замислете нешто за кое цел живот сте сонувале некој да ви го исполни. Браво момче пред тоа не можеше да биде со неа, но затоа последните денови најубави што може ќе и ги направи. Многу ме погодува серијава, денеска гледав со солзи во очи...
ај ќе може некој да ми каже која епизода беше кога али ја силуваше џемиле? од целосни епизоди како што се турските ја барам?