Е ништо чудно колку се будали се е можно ! Еве сега ја најавуваат “Туркан“.Таа е кратка има само 26 епизоди а овие ке ја развлечат во 50 епизоди.Можно е да ја спремаат незе за летово и во Октомври да ја продолжат или пак никогаш да не ја продолжат
Најдов една интересна серија во која глуми Yeliz Kuvanci се вика Seni Bana Yazmışlar, би било добро да ја даваат таа серија, но без синхронизација .
^ Море како без синхронизација, мене глава ме боли дур гледам кратки клипчиња на Јутуб, а не па да ми дрндаат цел саат на турски Иначе ептен ми се здосади серијава. Се едно те исто се врти. Џемиле се мажи со рибаров, па не се мажи. Па пак ќе се мажи... Овој Али па само се вртка околу куќата, само бељи праи. Знаев дека ќе ја испорасипат уште на почетокот, ама ајде, да се надевам на интересни случки.
До пред некој ден Каролинчето му глумеше на Али некоја дама, јас не сум ти тебе Џемиле бла бла, си го креваше носот, а сега море види ја, како се папучари како се лугави Али нејзе НИКОГАШ не ја сакаше јас тоа уште од одма го приметив, него му требаше малце промена, слобода, забава, сам да биде со жена без деца...
ц зошто мораат да кратат епизоди подобро еднаш неделно нека ги пуштаат, сите турски серии не само оваа ако во турција трае 1 час и 30 минути значи толку и треба да трае епизода
http://kanald.com.tr/OyleBirGecerZamanK ... Bolumler/1 Повели тука ги имаш сите епизоди иначе 2 сезона почнува од 39 епизода... Преубава беше денешнава епизода Ајлин и Сонер
Се гледа по аватарот Јас па сеуште си немам омилен лик, ете ја сакам Инџи и јас, Ајлин, Сонер, Берин, ама знаат понекогаш и они да ме изнервираат и не сум скроз за никого сеуште. Само Османче ми е секогаш срце. А Ајлин и Сонер ги сакам како пар. Убава ми е Ајлин на сликава
Ептен ми беа слатки Ајлин и Сонер . Конечно нешто убаво да се деси во серијава. Ајлин некако многу убава била бе . Ме изнервира Хакан ептен. Кој идиот еј . Оваа Берин сигурно ќе прифати да се омажи за него. Аман со овие жртви за љубов. Како ќе живее после со помислата дека човекот што го сака е оддалечен само неколку километри од неа?! Не можам да ги сфатам Турциве, све бракови од интерес прават А Османче, срце мало, највеќе го сакам од сите. Ми иде да го изедам, додека го гледам
Мете и Инџи сега се заедно, (ќе успеат барем да се бацат пред да умре) ? Инџи ќе се разведе од Седат?