Спојлер Немат да се случит ништо од тоа инџи пред да умре ќе му остави писмо на мете и на погребот седат ќе му го даде писмото на мете...
Серијава некако ми станува досадна. Малку ме трогна смртта на сиротката професорка но навистина гласот на тој што ја синхронизираше незнам кој е но одвратен беше. Од серијата Мете ми е најубав а и тој стариот СОнар мислам.
Пааа... малце ми е помешано, ама тоа што го запамтив. Мете со Неџати беа на концертот. Сите други ги слушаа на радио. А он пред да почне да пее, и посвети по неколку реченици на Инџи. Како што пееше, така плачеше, и така ги даваа овие другиве како го слушаат. После концертот, неговата група отиде на прослава, ама он отиде во болница, кај Инџи. Тука он и кажуваше, што ќе направи со парите што ќе ги добие. Она бараше тоа да и кажува. И тогаш умре.. Берин ја прифати понудата за брак од Хакан. Дури и Али го слушаше Мете на радио, и заплака. Кога беа во тоа шиварницата Али, Џемиле и Хикмет, се караа. После дојде Каролин, и и викаше на Џемиле демек она му се пуштала на Али, он не ја силувал.. Жената на Рибарот си отиде.. После на погребот на Инџи, сите му викаа на Мете да прими сочувство, а на мажот и, никој не му пријде. После он му даде писмо на Мете, од Инџи... И толку ми текнува..
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/ga ... d=2368&p=1 на овој линкима повеќе слики кој сака нека погледне
Серијата е прекрасна. На почетокот многу беше жално сето она што им се случуваше како семејствто, понекогаш плачев. Се соживувам со таа приказна, премногу ми е реална. Османчо права срцка е, многу мило дете ме тера понекогаш на глас да се смеам кога го гледам.