Па со оглед на тоа дека денес е последна епизода од 1-ва сезона, веќе нема да ја даваат преку лето. Евентуално може репризи да даваат.
Така е, ама што се меша овој Али сегде... само не ми е јасно како дозна дека ќе се земат рибарот и Џемиле...
Cега гледам од понеделник како ќе идат 19:45 ПОД СЕНКАТА НА ВРБИТЕ - серија 20:50 ЗЕТ ДОМАЗЕТ - серија ни таа Tуркан ја нема веќе
^Лудо Туркан од сега ќе игра само во викенди, барем така е во програмата на Сител за Сабота и Недела. 20:08 ПОД СЕНКИТЕ НА ВРБИТЕ - серија 21:45 ТУРКАН - серија
лелеее бре овај али ке ја убијел џемиле ако била со рибарот,,а тој ако ја остави на џемиле за друга а и ова џемиле нека го убије па нема да се мачи везден е филм де
http://kanald.com.tr/OyleBirGecerZamanK ... Bolumler/3 Повели тука ги имаш сите епизоди иначе 2 сезона почнува од 39 епизода... Спојлер Aли ќе сака да ја убие и џемиле ама бабата ќе ја спасит бидејки ќе пукат во али и ќе го ранит...А рибарот ќе умрит...
Уф бе овој Али себично створење. Остави ја жената нека живее среќно барем некое време. Не знам што се меша кога Џемиле веќе не е негова жена. Ја бараше Каролин ете ти ја сега, гледај си ја. Барем Хасефе да го убиеше.