проблемот на али е тоа што ја сака џемиле и неможе да поднесе да ја гледа со друг, вол а он ако идеше со онаа идиотка каролин
Бооооооо!!! Овај Али за пукање во глава е ! -.- Шо мајка бара сега да се меша секаде? Глупак невиден , ептен ме нервирааааааа
Па ќе одиш на епизидите и ке пуштиш некоја и таму ке почнит првин имат реклама па после почнуват серијата цела епизода е претствена во 4 видеа или 5 ко ке го изледаш 1 видео ке одиш на 2 видео горе над видеото имат бројки и таму ќе си одбериш кое видео сакаш да го гледаш...
Значи овие сител ич не се фер ,баш сеа најдоа пауза да праат кој ќе чека дур почнат да ја даваат 2 сезона на есен
Алииииии уфф глупчо еден...... Ем тој ја остави Џемиле ем секаде се меша сега и не ја остава да биде среќна. А баш возбудена и среќна ми изгледаше, навистина имаше воља за овој брак. Што се не направи тој Али веќе, колку пропатија сите поради него... Ама ако, браво за мајка му што пукаше во него, ептен е срцка жената, си знае на чија страна треба да е! Уфф зошто бе тој не умре, па жал ми е за рибарот Многу ми беа смешни Кемал, Месуде и таа мајка и кокошка, непокатените на свадба дошле, падобранци. А интересно ми беше кога Џемиле и децата сите заедно лежеа на креветот. Колку слатко беше...
Трета сезона почнува првата недела од септеври тоест 1 епизода од 3 сезона е на 4 септеври...А почеток на август ќе почне да се снима...
А што ќе се случува во 2рата сезона? Има ли некој гледано? Ќе останат ли рибарот и Али живи? А со децата што ќе се случува? Џемиле ќе го роди бебето? Ако има некој гледано, нека пиши во спојлер, баш ме интересира а кој ќе чека до Септември.
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... wJb5I&NR=1 Да не знае некој песнава на почетокот од клипчево како се вика?
Завршено е снимањето, јас сватив дека во Турција сите што глумат во сријата ја гледале последната епизода од втората сезона. (пред некое време)
http://en.wikipedia.org/wiki/%C3%96yle_ ... r_Zaman_Ki значи јас сум грешка ... еве тука пишува нешто за 2тата сезона
Спојлер Рибарот ке умрит Али ке биде во затвор..Берин ќе биде мажена за хакан и ќе имаат дете момиче мете ке станит познат и ке бидит со неколку девојки ајлин ке бидит со сонер џемиле ќе го изгубит бебето ама детето од каролин ќе се родит ама каролин ќе заминит во холандија и џемиле и бабата ќе го земет да го чувет еве накратко... Втората сезона веќе заврши во турција!!!Од септеври почнува третата сезона!!!
А Али каде ќе биде тоа време или во затвор бидејќи го уби рибарот? И бабата да не оди во затвор оти ќе пукаше во Али?
Eпа ајде од Cептември новата сезона, јас како што видов на нет некои видеа, мислам дека 2ра сезона ќе биде најинтересна
а дали некој знае и може да ми даде линк со превод македонски или српски да ја изгледам втората сезона летово