Кој ќе чека до есен, не мораа да ја прекинат серијава. И мене успеа Мете да ме расплаче со песната, колку емотивно ја изнесе, браво за него, еден од омилените ликови ми е. Ако може некој нека стави линк од песната.
Само да не им текне да ја прекинат, поради x причини. За мене ова е една од најдобрите, ако не и најдобрата турска серија, а не ми го прават многу меракот искрено. Оваа успеа да ми го задржи вниманието.
Спојлер ќе оди и бабата ама ќе прикажат една сцена како се сеќава кога џемиле ја пречекала од затвор нема да ја дадат кога е внатре
Е, ептен глупо заврши. Сите се испотепаа, аман веќе од Турциве. Ама добро па ако не се испотепаа немаше да биде интересно да се чека втората сезона. Овој Али гадов па ќе преживее. Јас не знам зошто човеков не умира, будала ниедна. Само животи да уништува. Место да ја остави Џемиле среќно да си живее, или ако не среќно барем спокојно, он оди и убива наоколу. Поодвратен лик од овој амин
Ги гледав последните 2 епизоди...овој Али стварно многу се прави ......Џемиле не смее да има друг маж, а тој смее да има друга жена
Не пратам многу, ама сакам да сум во тек, мора, сите гледаат па и јас. Ама песнава ми е фаворит, ја обожавам. http://www.youtube.com/watch?v=da3FJ8rV ... re=related
Ехе-хе...Само да знаете што се ќе се испослучува во 2 сезона.Охооо...Па уште и 3-та сезона ќе имаа... Епа ќе имаме што за гледање,овие турскиве сериии сите не заразија...
Значи од сите турски серии што сум ги гледала,(некои не ги ни догледував....)оваа -Бурни времиња и Кога лисјата паѓаа ми се најнај...емотивни,.... Ајде,некоја од вас ако знае што ќе се случи понатаму нека пише -прераскаже. Луѓе,се отепав плакајќи на серијава....Едвај чекам да почне 2 сезона.
Спојлер Охоо што нема да се случи .Ама штом те интересира еве накратко ќе ти кажам. Џемиле ќе го роди детето и нема да му дозволува на Али да го гледа и посетува.Осман ќе почне на училиште,Мете ќе заврши школо и ќе остане во групата,Берин ќе се омажи за Хакан и подооцна ќе го засака (ама гледав дека подоцна ќ го ослободат Ахмет од затвор и Берин ќе се омажи за него...ама тоа подоцнаа,па отприлика во 3-та сезона или сосема на крај.) Куќата ќе ја средат многу многу убаво.Голем двор полн со цвеќина,прозорци ,врати....Абе да споредиш оваа сега што ја имаа и тогаш кога ќе ја суредат ќе речеш направиле РАЈ.... Оваа глупачаваа Каролин ќе стане на нештоо газддарица.И мислам дека лаже за бременоста. Иначе ова за Ајлин го чував за крај бидејќи има повеќе за кажување. Ајлин и Сонер ќе бидат заедно,ќе се венчаат,ќе прават свадба .Ајлин ќе е бремена ,мислам дека ќе има ќеркичка. Инаку гледав дека ќе е нештоо болна (изгледа пред даа роди) а оосвен тоа и некаде слушнав декка и ќе умрела ,но незнам колку е вистина. Инаку баш денеска гледав дека Хакан ќе е нешто во болница.Потоа кај него во болница ќе дојде Барин со едно бебенце -девојченце.....Е сега незнам дали ќе е нивно илии.... МОжеби накратко но се надевам дека малкууу ти помогнав....
Спојлер Сто пати е кажано дека детето НЕ Е НА ЏЕМИЛЕ ТУКУ Е НА КАРОЛИН ЏЕМИЛЕ ЌЕ ГО ИЗГУБИ СВАТЕТЕ ВЕЌЕ ЕДНАШ!!!ајлин ќе има компликации во бременоста ќе биде ризично да го роди детето хакан и берин ќе имат ќерка...
Кога откривате нешто што ќе се случува понатаму во серијата. КОРИСТЕТЕ СПОЈЛЕР. Можеби некој не сака да знае што ќе се случува понатаму, па затоа служи ова: Спојлер .
Glossy-girl,јас пишувам за оние кои побарале и сакаат а оние кои не сакаат да чиатаат што ќе се случи понатака нека не читаат
Спојлер детето не е на џемилее туку на ороспијата каролин , џемиле ќе го абортира бебето а каролин ќе биде сама додека али е во затвор ќе почне да пие и ќе го остави детето ќе замине за холандија, ќе напише писмо и ќе го даде на комшијата да и го даде на хасефе она ќе го земе и ќе ја замоли џемиле да биде кај нив детето додека али да излезе од затвор и џемиле ќе го чува и ќе го засака детето дури и неа ќе ја вика мамо и берин нема да го засака хакан цело време ќе си го сака ахмет и коа ќе се врати он оваа ќе се разведе од хакан и после ќе се омажи за ахмет
cicamacak ,Можееби навистина си во право и ти верувам ама за оној дел за Берин мислам дека е поинаку,тааа ќе се омажи за Хакан само за даа го спаси Ахмет, но подоцна ќе го засакаа дури и дете ќе имаат,ќеркичка.А кога Ахмет ќе го пуштат од затвор неззнааам како ќе се случи и незнам даали ќе се разведе од Хакан ама таа кога ќе го пуштат ќе се омаши за него,тоа ќе се случи отприлика во 3-та сезона или скрос на крај....
незнам зашто така си сватила дека берин ќе го засака хакан не е така гледај ги понатака епизодите и ќе видиш дека не го сака тукуу дека е нели со него заради тоа што го спаси ахмет а точно е дека ќе имаат ќерка и според мене берин не го заслужува хакан он колку многу ја сака а она .... многу ми стана некако одвратна Спојлер поготово во таа епизода кога ќе отидат али џемиле и хакан да ја соберат од кај ахмет и кога нема да си отиде со нив туку ќе остане покрај ахмет мислам колку и да го сака она е веќе жена на хакан и не заслужува така да му прави