Бурни Времиња (Öyle bir geçer zamanki)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од BI-44, 2 јануари 2012.

1. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Кој ќе чека до есен, не мораа да ја прекинат серијава.
    И мене успеа Мете да ме расплаче со песната, колку емотивно ја изнесе, браво за него, еден од омилените ликови ми е. :)

Ако може некој нека стави линк од песната.

На Alesii, Niki-Rules и BI-44 им се допаѓа ова.
  2. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Само да не им текне да ја прекинат, поради x причини. За мене ова е една од најдобрите, ако не и најдобрата турска серија, а не ми го прават многу меракот искрено. Оваа успеа да ми го задржи вниманието. :)

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  3. cicamacak

cicamacak Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    46
    ќе оди и бабата ама ќе прикажат една сцена како се сеќава кога џемиле ја пречекала од затвор нема да ја дадат кога е внатре :)

4. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    134
    Повели!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=fVcL3cntQ7c

5. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    фала ти :)

6. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    723
    Е, ептен глупо заврши. Сите се испотепаа, аман веќе од Турциве. |(
    Ама добро па ако не се испотепаа немаше да биде интересно да се чека втората сезона.
    Овој Али гадов па ќе преживее. Јас не знам зошто човеков не умира, будала ниедна. Само животи да уништува. Место да ја остави Џемиле среќно да си живее, или ако не среќно барем спокојно, он оди и убива наоколу. Поодвратен лик од овој амин :@

7. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    Ги гледав последните 2 епизоди...овој Али стварно многу се прави :@ ......Џемиле не смее да има друг маж, а тој смее да има друга жена :D

8. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    На bitter-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  9. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Ехе-хе...Само да знаете што се ќе се испослучува во 2 сезона.Охооо...Па уште и 3-та сезона ќе имаа... :)
    Епа ќе имаме што за гледање,овие турскиве сериии сите не заразија... :D :D :D

10. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.538
    Допаѓања:
    174.338
    Значи од сите турски серии што сум ги гледала,(некои не ги ни догледував....)оваа -Бурни времиња и Кога лисјата паѓаа ми се најнај...емотивни,....
    Ајде,некоја од вас ако знае што ќе се случи понатаму нека пише -прераскаже.
    Луѓе,се отепав плакајќи на серијава....Едвај чекам да почне 2 сезона.

11. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Охоо што нема да се случи .Ама штом те интересира еве накратко ќе ти кажам.

Џемиле ќе го роди детето и нема да му дозволува на Али да го гледа и посетува.Осман ќе почне на училиште,Мете ќе заврши школо и ќе остане во групата,Берин ќе се омажи за Хакан и подооцна ќе го засака (ама гледав дека подоцна ќ го ослободат Ахмет од затвор и Берин ќе се омажи за него...ама тоа подоцнаа,па отприлика во 3-та сезона или сосема на крај.)
    Куќата ќе ја средат многу многу убаво.Голем двор полн со цвеќина,прозорци ,врати....Абе да споредиш оваа сега што ја имаа и тогаш кога ќе ја суредат ќе речеш направиле РАЈ....:D :D
    Оваа глупачаваа Каролин ќе стане на нештоо газддарица.И мислам дека лаже за бременоста.
    Иначе ова за Ајлин го чував за крај бидејќи има повеќе за кажување.
    Ајлин и Сонер ќе бидат заедно,ќе се венчаат,ќе прават свадба .Ајлин ќе е бремена ,мислам дека ќе има ќеркичка.
    Инаку гледав дека ќе е нештоо болна (изгледа пред даа роди) а оосвен тоа и некаде слушнав декка и ќе умрела :( :( ,но незнам колку е вистина.

Инаку баш денеска гледав дека Хакан ќе е нешто во болница.Потоа кај него во болница ќе дојде Барин со едно бебенце -девојченце.....Е сега незнам дали ќе е нивно илии.... :o :)

МОжеби накратко но се надевам дека малкууу ти помогнав....:* :D :D

На stetoskop му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    134
    Сто пати е кажано дека детето НЕ Е НА ЏЕМИЛЕ ТУКУ Е НА КАРОЛИН ЏЕМИЛЕ ЌЕ ГО ИЗГУБИ СВАТЕТЕ ВЕЌЕ ЕДНАШ!!!ајлин ќе има компликации во бременоста ќе биде ризично да го роди детето хакан и берин ќе имат ќерка...

13. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Кога откривате нешто што ќе се случува понатаму во серијата. КОРИСТЕТЕ СПОЈЛЕР.
    Можеби некој не сака да знае што ќе се случува понатаму, па затоа служи ова:
    .
    ;)

14. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Детето е на Џемиле ќе роди,ја имам гледано епизодата.Каролин мислам дека лаже!!!!!! :devil:

15. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Glossy-girl,јас пишувам за оние кои побарале и сакаат а оние кои не сакаат да чиатаат што ќе се случи понатака нека не читаат ;) :* :*

16. cicamacak

cicamacak Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    46
    детето не е на џемилее туку на ороспијата каролин , џемиле ќе го абортира бебето а каролин ќе биде сама додека али е во затвор ќе почне да пие и ќе го остави детето ќе замине за холандија, ќе напише писмо и ќе го даде на комшијата да и го даде на хасефе она ќе го земе и ќе ја замоли џемиле да биде кај нив детето додека али да излезе од затвор и џемиле ќе го чува и ќе го засака детето дури и неа ќе ја вика мамо :)
    и берин нема да го засака хакан цело време ќе си го сака ахмет и коа ќе се врати он оваа ќе се разведе од хакан и после ќе се омажи за ахмет

17. cicamacak

cicamacak Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    46
    еве ова е глумецот што ќе го глуми осман во 3 та сезона конечно открија турциве :)

Gün Koper

Прикачени фајлови:

На BI-44 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. BI-44

BI-44 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    752
    да тој ке глумии

19. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    cicamacak ,Можееби навистина си во право и ти верувам ама за оној дел за Берин мислам дека е поинаку,тааа ќе се омажи за Хакан само за даа го спаси Ахмет, но подоцна ќе го засакаа дури и дете ќе имаат,ќеркичка.А кога Ахмет ќе го пуштат од затвор неззнааам како ќе се случи и незнам даали ќе се разведе од Хакан ама таа кога ќе го пуштат ќе се омаши за него,тоа ќе се случи отприлика во 3-та сезона или скрос на крај.... :D

20. cicamacak

cicamacak Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    46
    незнам зашто така си сватила дека берин ќе го засака хакан :( не е така гледај ги понатака епизодите и ќе видиш дека не го сака тукуу дека е нели со него заради тоа што го спаси ахмет а точно е дека ќе имаат ќерка и според мене берин не го заслужува хакан он колку многу ја сака а она .... многу ми стана некако одвратна
    поготово во таа епизода кога ќе отидат али џемиле и хакан да ја соберат од кај ахмет и кога нема да си отиде со нив туку ќе остане покрај ахмет мислам колку и да го сака она е веќе жена на хакан и не заслужува така да му прави :)