Веќе сите турски серии што беа нон стоп ги репризираат на Канал 5 и на Сител па и онаа Имотот на дамата што беше одамнаа....... И што друго можеш да гледаш освен турски серии.
Спојлер се надевам дека во карактерот нема да личи на али а тој што го глуми осман ми е труп некако не е ни убав а и не личи за осман освен тоа глумецот е постар и од мете а глуми 17 годишно дете можеле некој помлад и поубав да најдат
Devojki da ve prasam Nova sum ovde no ova ne mi e jasno pa se prasuvam dali nekoja od vas znae.Neli pred da zavrsi prvata sezona Berin kaza deka e bremena? Ili jas pogreshno sum razbrala pa si pomisliv deka ovaa kerka sto ja ima vo vtorata sezona e vsusnost na Ahmed,ili nema vrska?
Морската ѕвезда означува чистота и невиност, може да симболизира и спас (избавување) од потешкотии (период на тешкотии), но значи и вечна љубов ова го имаше напишано Lozanoska некаде во темава
Да не ги гледа некој репризите? Ако ги гледа да не знаете што ќе се случи во понеделник, Мете ќе ја изгори куќата, така? И...Кога отприлика ќе биде епизодата кога Мете ќе и пее серенада на Инџи?
неее рано е за тоа , првин треба да излезе џемиле од затвор , па али нели коа беше во болница па разводот па дури после е горењето на куќата
Случувања во 3 сезона Спојлер Каролин ке се омажи за татко му на хакан,хакан ке излези од затвор и кога ке излези ќе го чекаат амед и берни,ахмед ке стане влијателен човек во турција,џемиле ке отвори свој бутик момчињата ке пораснет зехра - детето на берин и хакан ке оди на училиште а денис - детето на ајлин и сонер ке биде 4 години, сонер ке оди на некое патување за да се отргни од се сите многу ке тагуваат за смрта на ајлин осман ке пораснит и ке се залубит во некоја девојка на училиште мете ке биде главата на семејството и ке се грижит за сите по заминувањето на нихал мете не верува веќе во љубовта... Еве накратко што ке се случува во 3 сезона...
На рекламата кажаа дека ќе има само од понеделник до петок ама и денеска даваа, сега незнам дали ќе даваат и утре, ама најавија за во следната епизода дека Џемиле ќе потпише развод и Каролин ќе ја повлече тужбата, мислам дека тогаш Мете ќе се скара со Али и ќе ја изгори куќата...или прво серенадата беше, бидејќи знам дека после Инџи ќе му помогне да не биде пријавен во полиција и ќе му ги сече лисиците. Ама не се сеќавам баш кое кога ќе биде, бидејќи имам пропуштено некои епизоди