Moжеби некој/а има пишано но не забележав...па би сакала да ми пишите дали знаете кога ќе почне 2 сезона од бурни времиња на сител, кога е тоа наскоро ?! Да, и јас сум голем фан на серијата и сакам на сител да ја даваат и 3 сезона... дали некој/а знае колку епизоди има во 2 сезона ?!
Веднаш после репризното имитување во првите денови од есента ке почнат да ја давааат.И има бајги епизоди. Само најмногу ми падна жал за Мурат Спојлер кога ќе се самоубие...
Спојлер Ариф ќе работи во фирмата на џемиле ке биде работник мислам дека ќе се залуби во џемиле Утре почнува 3 сезона на канал де едвај чекам....
Спојлер Леле вистина, Сонер на крај ме расплака. Не бе турциве се ненормални, психички ќе попуштиш од серииве.
Спојлер леле девојчето на сонер и на ајлин е многу убаво слаткичко а и мене сонер ме расплака лелеее а и коа беа на гробишта кај ајлин најмногу ми беше жал за џемиле греота во исти ден го изгуби и али и ајлин
Спојлер не разбирам што му е на Cулејман?зошто имаше напад таков само кратко загледав затоа а навистина беше многу тажно и мене ме расплака Cонер и Zехра девојчето на берин кај го нашле исто е ко неа,а дали некој знае понатака што ке се случува?
Спојлер сулејман се преправаше дека има напад за сонер да мора да се јави на телефон нели кога вртеше џемиле за да му каже да оди на роденденот на дениз (не видовте кога стана откако заврши разговорот се насмеа зашто го принуди сонер да му вети дека ќе оди кај ќерка му ) а детето е зехра на хакан и берин ама хакан барал од берин да не и кажува на ќерката кој и е татко па затоа девојчево мисли дека ахмет е нејзин татко