Спојлер Сулејман се договори со Џемиле дека ке го донесе Сонер на роденденот на малата Дениз Јилдиз (звездено море).Отиде во Лондон каде што живее Сонер и го убедуваше кога ке зазвони телефонот да се јави и да разговара со Џемиле. Сонер не сакаше да има никаков контакт со нив и тогаш Сулјман извади шкорпија во една тегла а во дугата тегла беше противотровот,и го услови Сонер,ако не се јавиш јас ке се убијам со шкорпијата. Телефонот почна да збони ,Сонер не се јавуваше и Силејман ја стисана со рака шкорпијата ,демек го касна и тој почна да умира.Сонер намсто да се јави му даваше од противотровот а Сулејман некеше да го пие и од немајкаде Сонер се јави и само рече да а останатото беше муабет од Џемиле. Кога заврши разговорот повторно Сонер го убедуваше Сулејман да земе против отров ама тој додека не го натера да му вети дека ке оди на роденден не се напи од против отровот. Само што вети Сонер, Сулејман си стана како ништо да не било Го однесе на роденден ама и покрај тоа Сонер не издржа, избега. Интересно беше кога го виде малата вика на баба и Џемиле : Еј ,човеков личи на татко ми !! И тогаш Џемиле вика : Тоа е твојот татко !! Малата се затрча и почна да вика : баба, баба......ама баба избега
Спојлер зарем сонер некогаш ќе ја преболи Aјлин за да биде со бахар?не ми се верува и тоа девојчето какво им е преубаво многу ми е жал за неа и да не знае некој што уште натака ќе се случува?со берин и ахмед со цемиле со мете???
Jaс сега ја пуштив епизодата на табану, првата од 2 сезона, аууу Aјлин колку слатко е облечена прекрасно, дама права дама, и со тоа на главата ау лепотица Eдит A Mете и оној цело време што се тепаа, Спојлер сега најдобри другари а?
^секако дека може...кога Мете имаше 20год. Осман имаше 6...а кога тој ќе наполни 20, овој пак ќе си има 20...и така ќе си најдат една 20годишна и ете ти....хххх
сега ја гледав новата епизода од новата сезона, Спојлер што е работава со веснициве на осман ако некој знае
Не беше нешто нарочито последнава епизода. Во првите 2 сезони имаше подинамични, во една епизода имаше повеќе настани ,разни случки,сплетки а вечерашнава епизода ми беше без некакви посебни случки. Тешко беше 2 часа да издржиш да гледаш.Пола саат гледавме Осман со друштвто кај што пишува графити,пола саат малата Дениз Јилдиз и Сулејман играа жмурка во дворот на Сонер а тој ги гледаше низ пенџере и едвај издржав да заврши очекувајќи некој интесен настан.Али го нема, Ајлин ја нема и Каролин слабо ја има а всушност тие беа личностите кои ја правеа интерена 1 и 2 сезона и се ми се чини оти оваа сезона ке биде досадна .Барем со оние ликови кои сега ги гледаме. А онаа девојката што му се пушта на Мете е девојчето во кое Осман се заљуби од 1 одд Чудна некоја нетрпеливост помеѓу Мете и Осман има. А Мете со однесувањето почнува да личи на татко му. Ништо посебно во оваа епизода, дури и Ахмет и Берин ги видовме само 5 мин во филм од 2 часа.