Ме измачи серијава. Се ми се чини дека нема да ја гледам третава сезона. Ајлин, Али ги нема не е тоа тоа. Топрак, следно кога ќе пишуваш за епизоди кои кај нас не се емитувани ставај во спојлер ок?
Овие од Сител веќе ја претераја со овие репризите на глава се качија да се потсетиме па боже мој за да се потсетиме нека се пуште последната епизода не цел филм од почеток дури досаден стана само време да си пополнаT,ми беше интересна серијата се до овај момент не ја гледав кој знае колку ама со репризите на глава се качија...
Навистина го претераа со репризите,и овие почнаа како канал 5...Канал 5 се огромна катастрофа истите серии ги даваат по 50 пати и тоа страшно ме нервира,ниту една серија не сме изгледале до крај како што треба Навистина е срамота... Иначе Бурни времиња фала богу ќе ја пуштат од понеделник ама нема да биде толку интересно,јас само заради Осман ја гледав серијата а сега ќе го сменат
Нема да го сменат сега, туку во третата сезона која сега игра во Турција. Имас уште да уживаш во малото Османче.
Спојлер Мурат ќе покуша да се самоубие бидејки ќе дознае дека ајлин е сонего до неговата смрт за да останит со целиот имот така се договорија со сонер ама ајлин ќе се изпречи и нејзе ќе ја ранит....
Kолку ми е жал за Xакан, душичка бе Kолку ја сака оваа глупавава . Hего малку ми е глупа серијава, ај Oсман краде од дома да продава, а мајка му спие на пари, може да отиде да и каже Mамо дај ми кеш, или за Xакан бара сегде работа, божем свекрвата не може да го вработи плус ме интересира кој е оној што и понуди брак на Cелма, и што сака од нејзе? и жената на Kенан ја синхронизира, истата што ја синхронизира и Kаролин, или мене ми се причинува?
Изгледа имаш пропуштено нешто Осман прво кај мајка му се обрати за пари да му даде, ама Џемиле го праша за што му се и кога и кажа дека сака клик-клак да си купи, не му даде... А инаку Џемиле прво му понуди на Хакан да го вработи кај неа, но тој ја одби кога му предложи првиот пат.