мустафа ми е многуу сладок уфф срцка и искрено алал да и е на џемиле што може да го чува детето од љубовницата на мажот и а душичка и покрај се она си го сака али а за него да не зборам колку многу е заљубен во неа само што љубовта на погрешен начин ја искажува и дозволи да го изгуби семејството
Spoiler Во третата сезона Осман е уште зацопан во незе а таа му се пушта и веке му се пушти на Мете. Во следната епизода Осман кога ке ја види со Мете ке се стаписа.
Spoiler Значи девојката во која што се заљубени Мете и Осман во 3 сезона не е истото девојче во кое што е сега заљубен осман зашто оваа сега се вика Ѓулден а во 3 сезона девојката се вика Ајча а инаку ми е многу грда оваа у 3 сезона девојката не одговара за мете па ни за осман иако он е многу грд кај го најдоа јас незнам глумецов изгледа постаро и од мете и не личи за 17 годишњак демек немало поубави и помлади глумци
Кај го нашле овој вака Осман колку слатко дете е неможеа ли поубав да најдат малку турски глумци ли има
Читнав до негде дури можев ама има над 110 страни кај можам сите да ги поминам.. Онака пишав, на некој ако не му е мака нека чкртне нешто содржина од филмчето
Spoiler Оној што ке ја земе Селма, Кемал, сака да и ја земе фирмата ама на неа сопственик е Џемиле. Но на некој начин тој ке се поврзе со Каролин и ке успеат да им ја земат фирмата на Џемиле и Селма. Али ке замине од куќата и ке живее како рибарот во една шупа на брегот и цело време ке право едан чамец. Стално ке оди кај Џемиле и цело време ке и помага во неволји посебно околу ова со фирмата и се ке стори додека не успее да и ја врати фирмата на Џемиле.Дознава дека има стара мајка во дом и Али ке ја киндапира се додека кемал не му ги врати документите.Но кемал ке ги собере парите од сефот и ке сака да бега со брод.По него тргаат Али и Каролин по парите но на бродот,додека Али се тепа со кемал каролин ја зема торбата со пари и бега со чамец. Али го напушта бродот а Кемал ке се дигне во воздух во бродот. Али ја ја стигнува Каролин со чамец и во незгода Али ја ранува Каролин и ја зема торбата и исчезнува.Каролин ја носат во болница. Али преходно вечерта ги повикаува сите во куќата и како да се опорстува од сите со намера дека си заминува од земјата.Вечерта оди во шупата на брегот каде чамецот му е готов за заминување. Во шупата доаѓа Џемиле и остануваат заедно цела ноќ во која Али се кае за се и сапиваат заедно гушнати. Сабајлето таа се разбудува а него го нема. Тој ноќта замина со чамецот,пловеше,пловеше до средина на морето и се фрли во морето и продолжи да плива во бескајот. Сабалето Џемиле почна да го бара да вришти оти го нема и полицијата го најде чамецот и го довлече до брегот празен. Берин И Хакан се разведуваат и таа се зема со Ахмет,на денот на свадбата Хакан дознава дека татко му им наредува на своите да ги ликвидираат на свадбата и во последен момент Хакан се затрчува и се фрла пред Ахмет и Берин и луѓето на татко му на Хакан го рануваат него. Во болница му одат Хакан и Ахмет да се заблагодарат. Ахмет заминува останува само берин во собата и доаѓа татко му на Хакан и сака да ја убие Берин. Хакан цел заврзан со инфузии станува и се тепа си татко му. Пиштолот пука и паѓа татко му на хакан. Хакан оди во затвор. (крај на 2 сезона)(Во 3 сезона Хакан излага од затвор а татко му е оженет со Каролин и Мустафа живее со нив а каролин му брани да оди кај Џемиле. Берин и Ахмет си живеат убаво и девојчето е пораснато) Ајлин и Сонер се сакаат а брат му дознава. Тие решаваат да се венчаат и на денот на свадбата Мурат се самоубива и Сонер дознава пред да каже на матичарот ДА и ја напушта свадбата. Таа свадба нема да успее но поната ке се земат и ке бидат многу среќни.Ајлин останува бремена и паѓа по скали.Докторот вели дека треба да абортира оти е многу рзиачна бременост по животот на мајката на таа не сака. И на денот на пораѓајот Ајлин умира. (крај на 2 сезона) Во 3 сезона Сонер не сака да го види девојчето кое живее со Џемиле, и живее осамен во Лондон.Сулејман го убедува да се врати ама на Сонер тешко му оди контактот со девојчето кое многу го потсетува на Ајлин. Осман во 2 сезона со своите лудории во училиштето и со таа малата од школо,а во 3 сезона е пораснат и е во некое револуционерско здружение и прави нереди по градот со пишување графити и издавање на илегални весници.
пропуштив неколку епизоди од почетокот на оваа сезона така да некои работи не ми се баш јасни.. а и неколку пати почетокот го имам пропуштено почетокот на епизодите бидејќи мајка ми гледа Ифет инаку серијата е супер, посебно ми е интересно ова со Осман и неговата "голема" љубов па како и викаше на мајка му - аха тебе се ова ти е смешно а јас сум за жалење и Ѓулден е многу слатка ама кај го нашле овој гласот што ја синхронизира -.- штом нашле дете за гласот на Осман, зарем не можеле да најдат и некое девојче да дава глас за Ѓулден?? многу глупаво ми е тоаа што 20-30 годишна жена дава глас за 7-8 годишно девојче btw кој е овој новиот (Кемал се викаше мислам) ?
Џемиле не е нормална !! Ај што го прими дома човекот кој ја остави за друга жена, ја избрка со 4 деца на улица во една рушевина да спијат на земја, и ја даде под хипотека, ја однесе во затвор и незе и синот,ја силуваше и остана трудна,и го отепа мажот на венчавката, му го чува детето од одругата жена.......и сега се притресува штом Али ке падне од скали,го носи на терапија,му плаќа лекување.....и сега наместо да му купи на детето телевизор и клик клак да не плаче таа и дава пари на Каролин да живее со синот и башка на тоа и ја плаќа кауцијата да излезе од затвор. Епа право да ви кажам, и малку и е ова што и се случува. Арно и прават кога е толкава гуска без никаква само почит. Затоа после ке види што ке добие за возврат од Каролин и од оној Кемал(полубратот на рибарот) кој и се залепи на уште поглупавата Селма.
кај го нашле????колку слатко детенце е Османче а видете го овој со носов... А мене едно нешто не ми е јасно.Викате Осман и Мете во иста девојка ќе се заљубеле,ама меѓу нив колку разлика во години има,чудно ми е.Еве пример таа да биде на возраст на Осман,Мете во 15 години помлада ќе се заљуби? Инаку многу ми беше Осман интересен кога и викаше на Џемиле тој за жалење бил. И мислам дека за тие двете деца,Ѓулден и тоа другото машкото,треба деца да синхронизираат а не вака возрасни луѓе 8 годишни деца синхронизираат,не звучи убаво.
Кемал е полубрат на рибарот кој сака преку Селма да дојде до наслетството Spoiler и ке успее во тоа а Каролин ке му помогне
Oпцијата ми се допаѓа го заменува цитирањето на благодарам,за тоа му е намената Hишто лично . Hего еве ја Kаролин во 3 сезона Spoiler Mете Spoiler џемиле Spoiler и 'лепотанот' Oсман, замислен Spoiler