Tоа стави го во споилер, да не откриваме детали, можеби некој не сака да знае пред време инаку тоа е во последната епизода од 2 сезона, јас ја гледав на Kанал д, ја имаш онлајн, цела ама само на Tурски http://www.kanald.com.tr/OyleBirGecerZamanKi побарај ја, значи последна епизода од сезона 2, инаку Спојлер ништо нема да покажат посебно, нејзе ја испраќаат на породилно, цело семејство е тука, и мафта, ама после тоа ништо нема да покажат
Право да ви кажам мене глумецот што го глуми Осман ми е многу погоден како возрасен. Иста коса и големи уши клапуши како што има малиот Осман. http://www.aydinpost.com/images/news/176547.jpg http://www.turktime.com/pictures/fft64_mf1072487.jpg
Џемиле богаташка наместо да му даде на Осман парии да си купи Флик флак и да му купи телевизор да си гледа детето,таа ги расфрла прите за Каролин која ја исфрли на улица.Уштее тоа не се чуло ,ниту видело..
Не само што и го зема мажот и ја исфрли на улица Спојлер благодарение на неа и Кемал фирмата ке ја изгуби
Навистина Али и Каролин не заслужуваат Џемиле да ги погледне, не пак да им помага, но Таа сето тоа го прави за Мустафа. Осман си е комедија, се е тој паднат во невоља Заљубено е детето. Туку ме интересира кој е Тој што и понуди брак на Селма Чуден е типот И што намера има онаа што го "брка" Мете?
Кемал е полубрат на рибарот кој сака преку Селма да дојде до наслетството Спојлер и ке успее во тоа а Каролин ке му помогне И таа што го "брка" Мете и мене нешто чудна ми е мислам дека има некаква намера ако знае некој што планира нека каже
Да точноо така.И плус со него Спојлер ке го изневерува Али ,амаа ако ,ако да види и тој како е Благодарение на нејзее ке си се вратаат на нивниот стра и беден живот. Ама Џемиле е глупава.
Oвој Aли како ја третира Kаролин, подолно и од мивка, мислам озбилно, ни према џемиле не беше ваков. Aбе убаво викам јас Tој нејзе не ја сакал никогаш, сакаше само нова вагина, промена, ама очигледно 10 пати се покајал Tаа наместо да си го фати патот, кука и моли, Aли па Aли, а на почеток му се праеше некоја, јас не сум ти џемиле.. Oчигледно не си, на 10000 скалила подолу си од нејзе, според Aли...
Море ,море Џемиле каква наивна глупачка.И дава пари на Каролин ,и го чува детето ,и дава работа,и плаќа трошоци,ја ослободува од затвор....а не мисли што и направи на времето. Мислам ,ејј...
WOW,баш ми е мило како Али ја третира Каролин.Се правеше тогаш демек она е некоја госпоѓа од виското добро утро,а сега само цимоли и и бара пари на Џемиле.Така и е.А кога сум веќе кај Џемиле,не ми е јасно како може толку да и помага на Каролин?Ај што и даде пари за детето,добро ама сега од затвор да ја вади?Ало толку ли си проста,таа што се ти правеше,сега ти и помагаш?Не заслужува ништо од Џемиле,па колку сака нека е сиромашна,цел живот во затвор нека дреме .Ах Џемиле незнаеш што правиш...
многу ми е јака џемилее уфф како му се спротиставува на екрем а он си црка, а али па уште малку да земе и да се пикне на џемиле во кревет после се што и направи
Спојлер оффф леле мене најсмешно ми е тоа што на Екремчо не му одговара Берин за снаа, а Каролин за жена му одговара...уште комунистичка к**ва ќе ја нарече Затоа после за жена ќе си има права *****... и тоа не само комунистичка, во поширока смисла
според мене подраматично ќе беше џемиле да го родеше детето али ќе имаше причина повеќе да се вртка околу неа Спојлер не дека сега не иде по неа