Вторава сезона ич не ми е интересна .Дали дека имаше пауза летово или пак друго ама ич неможам да следам што се случува .
Spoiler Да ,и во тоа Каролин ке му помогне.Со него ке го изневери на Али.Ќе и ги земе сите фирми и не само нејзините туку и на Кемал фирмата. Џемиле,Осман и старана си се разгледаа телевизија а Мете го оставија на покрив обесен на антената.
Оваа Ајлин почна ептен да напнува...многу е напорна ееејј...и да ја сакал некој, би престанал ради тоа нејзино понашање...
Сакам да ја гледам серијава но несака да ми се уклучи зулу... Ај ако знае некој линк како можам онлајн да ја гледам нека ми даде
Вторава пак е добра. Доправа има разни случувања. Венчавки по два пати,убиства,кражби на фирми, разводи, киднапирања и сл....ама 3 сезона е катастрфа.До сега имам гледано 3 епизоди, сите се безвезе, само сеќавања ,те со Ајлин те со Али, што било во првата или втората сезона. Никакви случувања. Повторно Каролин и татко му на Хакан нешто сакаат од Џемиле ама секогаш тука е Сулјман да ги одбрани и толку од незивеснот.Се појавуваат и неколку нови ликови кои вез немаат и тоо....
Користи spoiler... Инаку втората сезона интересна е ама јас во тоа време гледам го Ифет и така да кога имам време реприза гледам...
Втората сезона не ми изгледа интересна,две-три епизоди дали имам изгледано. Скоро секој филм ми се здосади,се исто па истго де случува во секој само различни ликови има. И глупо ми е бидејќи нема превод на филмовите Единствен најубав турски филм ми е: dudaktan kalbe Додека го даваа овој филм,имаше и превод па од таму го научив туркиот јазик кој го обожавам,и додека го гледав овој филм се пронаоѓав со секој дел од епизодата. Сега,Бруни Времиња не гледам,па затоа го гледам Ифет.
Интересна ми беше првата сезона и едвај чекав да почне нова епизода.Ама сега ми стана досадна,многу небитни работи прикажуваат според мене.И кај нас како што трае по пола саат една епизода,којзнае кога ќе заврши филмов