Бурни Времиња (Öyle bir geçer zamanki)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од BI-44, 2 јануари 2012.

1. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    Па најискрено и јас не верувам дека сево ова е вистина.Сигурно постоел некој лудак како Али што заради една европјанка си оставил жена и 4 деца и ги измалтретирал до максимум,ама дотолку како овде што се прикажува мислам дека многу работи се додадени. Сите отидоа во затвор,почнувајќи од Џемиле,Али,Каролин,Мете, Бабата,Берин.....некои и по неколку пати :)

2. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Незнам дали денес и ги видовте очите на Берин кога отиде на штрајкот. Какви беа :o. Зануркав во нив. Многу ми се допаднаа. Ај некој нека ми даде видео како се прават ве молам се заљубив?

3. praski4e

praski4e Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    1.209
    Нема ваква серија толку реална толку жална значи турциве што направија серии никој не може со нив свака част браво.

4. tace73

tace73 Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    1.396
    Сепак мислам дека првата сезона беше подобра од вторава. Многу ми е глуп начинот на кој ја зафркнаа Џемиле, мислам ај нејзе, ама тој адвокатот?!! Нив грешен извештај, на оној точен...

Како и да е, некој нека пише во спојлер што ќе се случува понатаму!

5. nonenceee

nonenceee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    1.016
    Улогата на Берин најмногу ме нервира бреееееееееееееее....особено последните 2 епизоди , демек многу е посветена на работата сака штрајк ...па му се бутка на тој Ахмет... ц ц ц

6. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    Ја гледаше ли некој вчерашната епизода од 3 сезона ?? Ако гледаше , разбра ли што се случува со Берин ?? Болна ли е таа,или Зехра или нешто друго се случува ??

7. cicamacak

cicamacak Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    46
    берин и кажа на зехра дека хакан и е татко

8. fernandez

fernandez Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    51
    е фала ти :D

9. fernandez

fernandez Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    51
    фала ги има барем ке гледам тие епизоди што ги имам испуштено позз :rofl:

10. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    Фала ти !!
    Ама ме чуди, зарем таа не знаеше до сега дека и е татко. Јас кога ја гледав 2 сезона лани без превод, се сеќавам кога таа ке се разведе од Хакан (пред да се мажи со Ахмет) ке живее кај мајка и.Малата ке има 2-3 год и Хакан ке доаѓа да ја зема за викенд,ке ја носи до парк. Се сеќавам кога доаѓаше,ке звонеше на врата а Берин ја зимаше малата и викаше : Ајде татко ти дојде !! По тоа дознав дека и е татко. Ја прво мислев дека се омажи за Хакан ама дека детето е на Ахмет,ама тоа да ти било на хакан.

11. cicamacak

cicamacak Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    46
    епа да ама детето беше мало така да не памти дека хакан и е татко

12. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.795
    Еее колку значи таткова поддршка особено за женски деца. Берин и Ајлин нема глупост што не ја направија...

13. cicamacak

cicamacak Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    46
    колку многу го мразеа татко им за тоа што и го направи на џемиле а на крајот ? они направија и многу поголеми грешки :( греота на џемиле покрај такви деца целиот живот во проблеми ццц

14. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    А што ќе се случи со Нихал понатаму? Ќе остане со Мете?

15. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    Јас не ги гледав тие епизоди од 2 сезона што се случува после ова со Нихал,само знам дека при крајот од 2 сезона Мете е во жирито на еден фестивал или аудиција незнам и на темна сцена се појавува една женска на која не и се гледа ликот и пее прекрасно.Таа ке испее и ке избега. Мете трча по незе и ја стигнува, кога ја врти ја гледа Нихал ама едната страна од лицето и е целата со лузна. Мете пак ке се зближи со незе и не му смета што е таква грда, ке ја носи со него насекаде и во кафани,ама мете дека е славен сите ке ја загледуваат и јавно ке ја исмеваат.Мете ке и даде прстен да се венчаат,ама во последната епизода таа ке му го остави прстенот и едно писмо и ке го напушти. Еве сега во третата сезона Мете е сам, има продавница за плочи и се засака со една средношколка облечена како Алјин на времето, во која во исто време е заљубен и Осман.

16. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Што се случува во последниве неколку епизоди.??? :?:
    Не гледам во последно време темелно,само знам дека Џемиле се откажа од акциите.

17. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.795
    После сите глупости, не ми се верува дека Берин беше таа што ја нарекуваше Каролин к**ва, ја обвинуваше дека уништува едно семејство, а извини шо праи она сега? Е таквите јас ги викам најголеми ***ви: морализираат, им судат на другите, а ништо поарни не се, ни грижа на совест ги фаќа ни ништо... Ама не го сакала Хакан, се омажила за да го спаси Ахмет....ако е само така, шо спиела со него па уште и дете му родила? За вакви циркуси да праи...и шо на крај?
    девојчето ќе го одделат од таткото и ќе оди кај очувот ***ветар, Ахмет...тоа не ми е ништо поразлично од она кога Али и` го зеде Осман на Џемиле, а таа мораше да го даде
    многу несреќен дечко овој Хакан...ептен го жалам...каква жена, каков татко,
    ќе го лишат од сопственото дете
    ...не можеш да го исплачеш човеков...
    Aма стварно, кога би била судија во вакви случаи, би и` го одземала детето на Берин. Многу и` беше гајле за детето, кога дозна дека е трудна дури криза ја фати, а и сеа не и` е нешо посебно гајле коа само кова стратегии како по секоја цена пак да му се пикне во кревет на оној пекинезерон
    На Али барем му проработи совеста, а овие...

На ludoto19, Majuv4ence13 и tace73 им се допаѓа ова.
  18. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
    Може ли некои слики од Ајлин невеста. Прекрасна беше.

19. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
  20. Deemy

Deemy Популарен член

Се зачлени на:
    21 октомври 2012
    Пораки:
    689
    Допаѓања:
    7.296
    па Xакан си е самиот крив,знаеше дека не го сака него туку Aхмет и сега што очекува со сила убавина не бива,неможеш некој да натераш да те сака и мислам дека ја уцени дека ќе го спаси Aџмет ако она се омажи за него ако не се лажам и по опростливо е за неа барем го изневерува со тој што го сака и Xакан и така си знае дека она него го сака и он ги раздели и сега што очекува,додека Kаролин се знае за што се омажи за Aли
    A инаку не ја гледам серијава многу,чат пат кога нема што друго и многу ми е досадна како и сите турски серии отупеа веќе со нив треба нешто поинакво да почнат да даваат на Tв