Бурни Времиња (Öyle bir geçer zamanki)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од BI-44, 2 јануари 2012.

1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Хакан не е крив, Ахмет 2 пати и го стави, и ајдеее, љубов до гроб :D
    Ме нервира Ахмет, одвратен ми е |( .
    Хакан секогаш бил тука за нејзе.
    Таа па глупа, цела година не го видела, се е*е со мажот и, му роди ќерка, ко слепа за стап, Ахмет па Ахмет
    Тој не можеше неговата глупа идеологија да ја остави за Берин ако толку ја сакаше? :?:
    Дебилни ми се и двајцат не ги можам |(

Него ќе дознаат Али Џемиле за смртта на Мурат?
    и дали ќе му простат на Сонер?

На nonenceee, M.a.r.i.l.y.n и tessie им се допаѓа ова.
  2. Deemy

Deemy Популарен член

Се зачлени на:
    21 октомври 2012
    Пораки:
    689
    Допаѓања:
    7.296
    A па и јас не дека и Aхмет нешто многу го сакам,ама дека декса го синхронизира па можеби затоа ми е омилен ако ништо друго барем за слушање :D
    Tреба да направат некоја наша серија не само овие турски,индиски,шпански,хрватски,па уште колку ги рекламираат не пукнаа веќе,дај да видиме некоја наша серија нашите актери да си ги гледаме,добро барем им ги слушаме гласовите :D

3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Mалку офф ќе отидам, ама кај ја најдоа оваа 3авет |( |( |( |(
    Поселска не можеа да најдат??

кој знае колку е стара,едно 10 години сигурно плус и тематикана и е катастрофи, глупости на квадрат |( |( |(

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Значи Завет е ист филм како и Саваш, нели и тој се жени со девојката на брат му, и тој од Завет исто :rofl: :rofl:

5. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Берин навистина ја претера, Хакан што се не направи за неа а таа глупава трча по Ахмет |(
    Жал ми е за Сонер и Ајлин

6. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.792
    Мене па за Сонер ич не ми е жал...па мајку му стара, знам шо се деси, ама биваше ли така да му направи на девојчето пред сите...барем на страна да ја тргнеше, нека почека уште малку матичарот, де...нека и` каже ваква и ваква работата. Сулејман убаво му кажа кога дојде...

Да бе, а шо спиеше со него и дете му роди? И тоа да не беше со уцена? Штом се одлучила на брак само на хартија, шо не останел таков? Абе ајде, ми се се*е од патетикана...
    како нив не ги утепаа на крај на сезона, сеа изглеа нема ни да ја гледам 3 сезона...останаа дебилчињана :puke:

И аман веќе од мрчатори во темите за турски серии, АМАН!!! Глеајте Елиза таму или Очајни ДомаЧици...

7. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.792
    Ќе дознаат и ќе му простат, ама ќе се изначекаме дотогаш...Ајлин прво нема да знае дека Мурат всушност се самоубил пред него. Кога ќе собере храброст да и` каже, тогаш ќе му прости...иначе нз дали дотука е веќе дојдено, ама моментално Ајлинче е малку трудничка...

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    ^E,
    значи толку време чекавме и чекавме, и чекавме и чекавме и чекавме и чекавме и чекавме и чекавме и чекавме и чекавме, Cонер и Aјлин да бидат заедно, ај остај што ќе умре, ами од првиот секс па и да забремени? :| Aман, мајке му стара,можеа да ја забременат покасно,да видеме и ние гледачите малку секс акции и љубивни сцени и со нив двајца :D Kога ќе ми текне дека Aхмет и кокошкана ќе имаат повеќе сцени заедно, ми се кака од сега :D

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Deemy

Deemy Популарен член

Се зачлени на:
    21 октомври 2012
    Пораки:
    689
    Допаѓања:
    7.296
    Eпа затоа викам дека се досадни веќе,зошто ќе почнат интересно со убава тематика и после од сезона во сезона ги отупуваат глупости се дешаваат и така досадни стануваат за тој што ги гледа,а инаку не се сите глупави има и квалитетни како лисјата итн,но се повеќе и повеќе даваат па повеќе има квантитет отколку квалитет,подобро да се помалку и со помалку епизоди ама интересни ама тоа е :)

10. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Aлооо Xакан загрижена сум за 3ехра, уффф калаштуро ни една одвратна :puke:

и не ја споредувајте Aјлин со оваа мрсулката берин, оти Aјлин нити имаше секс со Mурат, а уште помалку и дете му роди!

:!:

На ilipili му/ѝ се допаѓа ова.
  11. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.792
    ^^ И пак додека беше во брак со Мурат, не спиеше со Сонер, а нејзината ситуација беше најзафркната, таа беше под ист покрив толку време со него и пак се воздржа, oваа па ако една вечер се сами, оп! :lol:

:D Леле која кокошка, не ми се верува. Дај и ова дете нека и` го тутнат на Џемиле мислам...ја мислам најдобро е да си ги продаде акциите жената (и онака за овој бизнис и не ја бива баш :lol: ) и со парите една градинка да отвори, стана експерт за деца чување, свои, туѓи, на комшиите, на децата, на швалерката, ама на сите... :lol:

:@ Да ја остави Берин е единствена работа за која Хакан требаше да го послуша Екрем...ама и тој па моржот, ептен добар пример ќе му е
    штом ќе заврши со Каролин :lol:

12. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Ја па не го опаравдувам Хакан, шо мислеше он дека ако ја уцени за животот на Ахмет, она ќе го засакаше? |( Се знае дека кога Ахмет ќе се врати, она ќе го побараше.. И тоа се случи, и сеа Хакан се лигави.
    А таа па мажена, со дете, шврља. Работава, што мислеше, што мислеше, кад се онадеше?
    Глупости.

Оваа Џемиле, многу ми е убава.
    Инаку Лудото вика, Берин ми е одвратна, а мене ми рекоа сум личела на Берин. Цела Берин сум била. :(
    Ама и АЈлин љепотиц голем е. Кај го најде оној Сонер, стогодишен маж, со вештачки заби . |(

Али поубав беше како Галиб, овде улогата го прави олош и автомаЦки поодбивен.

И не ги обвинувам децава дека такви станале заради бракот на Али и Каролин, нема тоа никаква врска.
    Ајлин си го сакаше Сонер, а Сонер сакајќи да му помогне на братот и понуди на АЈлин договор. Ајлин од мака избега од дома. Не секој може да поднесе омаложувања, сиромаштија.. Меѓутоа директно влијанието на Али нема врска со Ајлин.
    Исто и со Берин. Она си го сакаше Ахмет, и за да го спаси го направи тоа. Повторно Али тука нема врска.

Али може не им даде татковска љубов кога им трбало, ама дека они станале вакви ради него нема врска.
    Се е тоа околности.. Ај доста бладам.. :D

13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    ^ Hе ми е одвратна физички, многу е убава,ама карактерот нејзин ме иритира :D

На Micheleljubov му/ѝ се допаѓа ова.
  14. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Значи јас Берин воопшто не ја гледам како сите што ја кажуваат,не сфаќате си лично ,секој си има свое мислење.
    Нема ништо грешно да сака друг,и освен тоа има цврст карактер,на Али партал го напрај...Тоа е моето мислење.
    Освен тоа каква убаица ее...ејј... :inlove: :inlove:

15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Eте, што реков јас, пак некоја серија, Mајка :rofl: :rofl:
    Hа Mајка ви, ако е проста и смотана :lol:

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  16. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Леле како ме нервира оваа Нихал.

Од кај ја ископаа па сега Мајка?? :D :D

17. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    И мене ме нервира Нихал, па и овој Мете напна, нека земе пари од Џемиле, и нека им го плати долгот,аман |( .
    Божем не може тоа да го направи ако сака, сега се богаташи и пол!
    Мајка, не се знае, да се надеваме дека ќе биде подобра серија, а не некоја со актери со шалвари со цвеќиња, и марами на глава, и лелекаат и плачат оти некој ја бакнал селската лепотица т.е мома :lol:

На sunfemina му/ѝ се допаѓа ова.
  18. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Што се деси со оваа Нихал бре стварно умре :^) :worried:

19. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Што ќе се случи со Џемиле и Али на крај? Пак да не бидат заедно?
    Некој ако ја гледал серијава на нет, ако не го мрзи нека раскаже за следните случувања во спојлер, љубопитна сум. :)

20. girl.9

girl.9 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2012
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    478
    Џемиле и Али ќе бидат повторно заедно ама незнам дали до крајот на серијата. Нихал мислам дека е жива и ќе оди во затвор
    :)

На TheaEsposito му/ѝ се допаѓа ова.