Хакан не е крив, Ахмет 2 пати и го стави, и ајдеее, љубов до гроб Ме нервира Ахмет, одвратен ми е . Хакан секогаш бил тука за нејзе. Таа па глупа, цела година не го видела, се е*е со мажот и, му роди ќерка, ко слепа за стап, Ахмет па Ахмет Тој не можеше неговата глупа идеологија да ја остави за Берин ако толку ја сакаше? Дебилни ми се и двајцат не ги можам Него ќе дознаат Али Џемиле за смртта на Мурат? и дали ќе му простат на Сонер?
A па и јас не дека и Aхмет нешто многу го сакам,ама дека декса го синхронизира па можеби затоа ми е омилен ако ништо друго барем за слушање Tреба да направат некоја наша серија не само овие турски,индиски,шпански,хрватски,па уште колку ги рекламираат не пукнаа веќе,дај да видиме некоја наша серија нашите актери да си ги гледаме,добро барем им ги слушаме гласовите
Mалку офф ќе отидам, ама кај ја најдоа оваа 3авет Поселска не можеа да најдат?? кој знае колку е стара,едно 10 години сигурно плус и тематикана и е катастрофи, глупости на квадрат
Берин навистина ја претера, Хакан што се не направи за неа а таа глупава трча по Ахмет Жал ми е за Сонер и Ајлин
Мене па за Сонер ич не ми е жал...па мајку му стара, знам шо се деси, ама биваше ли така да му направи на девојчето пред сите...барем на страна да ја тргнеше, нека почека уште малку матичарот, де...нека и` каже ваква и ваква работата. Сулејман убаво му кажа кога дојде... Да бе, а шо спиеше со него и дете му роди? И тоа да не беше со уцена? Штом се одлучила на брак само на хартија, шо не останел таков? Абе ајде, ми се се*е од патетикана... Спојлер како нив не ги утепаа на крај на сезона, сеа изглеа нема ни да ја гледам 3 сезона...останаа дебилчињана И аман веќе од мрчатори во темите за турски серии, АМАН!!! Глеајте Елиза таму или Очајни ДомаЧици...
Спојлер Ќе дознаат и ќе му простат, ама ќе се изначекаме дотогаш...Ајлин прво нема да знае дека Мурат всушност се самоубил пред него. Кога ќе собере храброст да и` каже, тогаш ќе му прости...иначе нз дали дотука е веќе дојдено, ама моментално Ајлинче е малку трудничка...
^E, Спојлер значи толку време чекавме и чекавме, и чекавме и чекавме и чекавме и чекавме и чекавме и чекавме и чекавме и чекавме, Cонер и Aјлин да бидат заедно, ај остај што ќе умре, ами од првиот секс па и да забремени? Aман, мајке му стара,можеа да ја забременат покасно,да видеме и ние гледачите малку секс акции и љубивни сцени и со нив двајца Kога ќе ми текне дека Aхмет и кокошкана ќе имаат повеќе сцени заедно, ми се кака од сега
Eпа затоа викам дека се досадни веќе,зошто ќе почнат интересно со убава тематика и после од сезона во сезона ги отупуваат глупости се дешаваат и така досадни стануваат за тој што ги гледа,а инаку не се сите глупави има и квалитетни како лисјата итн,но се повеќе и повеќе даваат па повеќе има квантитет отколку квалитет,подобро да се помалку и со помалку епизоди ама интересни ама тоа е
Aлооо Xакан загрижена сум за 3ехра, уффф калаштуро ни една одвратна и не ја споредувајте Aјлин со оваа мрсулката берин, оти Aјлин нити имаше секс со Mурат, а уште помалку и дете му роди!
^^ И пак додека беше во брак со Мурат, не спиеше со Сонер, а нејзината ситуација беше најзафркната, таа беше под ист покрив толку време со него и пак се воздржа, oваа па ако една вечер се сами, оп! Леле која кокошка, не ми се верува. Дај и ова дете нека и` го тутнат на Џемиле мислам...ја мислам најдобро е да си ги продаде акциите жената (и онака за овој бизнис и не ја бива баш ) и со парите една градинка да отвори, стана експерт за деца чување, свои, туѓи, на комшиите, на децата, на швалерката, ама на сите... Да ја остави Берин е единствена работа за која Хакан требаше да го послуша Екрем...ама и тој па моржот, ептен добар пример ќе му е Спојлер штом ќе заврши со Каролин
Ја па не го опаравдувам Хакан, шо мислеше он дека ако ја уцени за животот на Ахмет, она ќе го засакаше? Се знае дека кога Ахмет ќе се врати, она ќе го побараше.. И тоа се случи, и сеа Хакан се лигави. А таа па мажена, со дете, шврља. Работава, што мислеше, што мислеше, кад се онадеше? Глупости. Оваа Џемиле, многу ми е убава. Инаку Лудото вика, Берин ми е одвратна, а мене ми рекоа сум личела на Берин. Цела Берин сум била. Ама и АЈлин љепотиц голем е. Кај го најде оној Сонер, стогодишен маж, со вештачки заби . Али поубав беше како Галиб, овде улогата го прави олош и автомаЦки поодбивен. И не ги обвинувам децава дека такви станале заради бракот на Али и Каролин, нема тоа никаква врска. Ајлин си го сакаше Сонер, а Сонер сакајќи да му помогне на братот и понуди на АЈлин договор. Ајлин од мака избега од дома. Не секој може да поднесе омаложувања, сиромаштија.. Меѓутоа директно влијанието на Али нема врска со Ајлин. Исто и со Берин. Она си го сакаше Ахмет, и за да го спаси го направи тоа. Повторно Али тука нема врска. Али може не им даде татковска љубов кога им трбало, ама дека они станале вакви ради него нема врска. Се е тоа околности.. Ај доста бладам..
Значи јас Берин воопшто не ја гледам како сите што ја кажуваат,не сфаќате си лично ,секој си има свое мислење. Нема ништо грешно да сака друг,и освен тоа има цврст карактер,на Али партал го напрај...Тоа е моето мислење. Освен тоа каква убаица ее...ејј...
И мене ме нервира Нихал, па и овој Мете напна, нека земе пари од Џемиле, и нека им го плати долгот,аман . Божем не може тоа да го направи ако сака, сега се богаташи и пол! Мајка, не се знае, да се надеваме дека ќе биде подобра серија, а не некоја со актери со шалвари со цвеќиња, и марами на глава, и лелекаат и плачат оти некој ја бакнал селската лепотица т.е мома
Што ќе се случи со Џемиле и Али на крај? Пак да не бидат заедно? Некој ако ја гледал серијава на нет, ако не го мрзи нека раскаже за следните случувања во спојлер, љубопитна сум.
Спојлер Џемиле и Али ќе бидат повторно заедно ама незнам дали до крајот на серијата. Нихал мислам дека е жива и ќе оди во затвор