Ова со Таки вчера ме потсети на Саваш од Љубов и казна. „Го убија... Мртов е..“ А за Ајлин и Сонер ми кажаа дека Spoiler детето на Ајлин ќе биде ретардирано поради гладувањето, лекарствата итн. Ајлин и Сонер ќе ги спојат сестрата и докторот откако ќе видат дека всушност се сакаат тие двајца.. Ајлин ќе му мава корпи на Сонер и на крај од сезона пак ќе прават свадба.
Spoiler Детето на ајлин и сонер нема да биде ретардирано ке биде живо и здраво информирај се малце појке..!!!
Добро де, не ме тепај, си кажав: Ми кажаа дека: .. И онака сериите се за да се олабавиш од секојдневието а не уште повеќе да се замараш.
Стварно, глупчо еден... многу ми е жал за Селма, ако знае некој и за неа да ми пише. Што ќе и се случува понатаму?
Mногу ми е одвратна оваа Нихал, ајјј, право ороспииче ми е у тоа фацкана, желудникот ми го крева, едвај чекам да ја макнат од серијава, ептен ама ептен ме вади од кожа
Серијава ја напраија незнам. Со тоа сезониве претеруваат, на ништо не личи серијата, се нервирам дури и кога ке видам реклама...
nihal e vinovna taa ke odi vo zatvor zehra sepak ke ostane so berin i ahmet taa duri koga ke ima 5 godini ke doznae deka hakan i e tatko ajlin ke rodi kerka ama ke umre osman ke porasne tek togas drugi problemi ke ima ova se ke bide minato koga osman ke bide najgolemiot problem ...ke zasakaat ista devojka so mete ...drugo nema da kazam osven gledajteja serijata stavrno e najdobra jas iskreno na sekoja serija placev ima dosta interesni sceni...uste ja ima serijata vo turcija.... [mod-kirilica:3jzem5ft][/mod-kirilica:3jzem5ft]