Па не бев сигурна Инаку Сулејман да не е, сите ќе пропатат, на сите им помага тој сиромашкиот И, не знам кој ми е попатетичен пар, дал Ахмет и Берин, или Мете и оваа ороспушава Нихал Запнал, Нихал па Нихал, идиот еден, у затвор ќе иде за нејзе, не му е гајле ни за мајка ни за татко Многу ама многу ми се дебилно бе, особено Нихал, ај да ја снема од серијава....
Ејј стварно.Многу сакав Берин со Хакан да остане убав пар ми беа а и он е убав. Овој Ахмет ич не го сакам.А за Мете па веројатно нема со оваа да биде така барем мислам.
е фала богу месуде се омажи гледав денес на канал д циркус беше има маж никаквец едвај таткои и дозволи да биде со него само за осман ми е жал му умре најдобриот другар сега бара одмазда следетеја серијата предобра е поздрав...
^^ Па како прво не и е дечко,сепак таа беше мажена додека одеше со ахмет. Инаку Ајтен да, го скаа ама тоа го крие. Ликовите во 3 сезона. Спојлер Баба Сафие Ќерката на Ајлин и Сонер! Слатка е. “Убавецот“ Сонер! Зехра! Мете Каролинка Хакан! Берин! Ахмет! И Џемиле.Ќе се упропасти,посебно по смртта на ајлин.
Што се лични Мете и Берин Имам едно прашање, бебево на Берин на кој е? На Ахмет да не е ? Нешто така слушнав...
Eмче, девојче ставај споилер инаку ме интересира за 3 сезона, Xакан уште ли ќе ја сака берин? Спојлер плус еве Eмче пишала дека Kаролин ќе го бркала Xакан? па нели таа ќе се омажи за татко му?
Јас го гледав филмов и Спојлер знам дека Хакан ќе го убијат несакајќи,ќе сакаат да го убијат Ахмет......... Многу е убав филмот
Спојлер Ахмет и Берин ке се земат а татко му на хакан ке нареди да се пукка во нив кога ке излезат од матично.За тоа ке дознае тој со брковите од групата на татко му на Хакан (тој што на времето имаше болна мајка што му помогна на Ахмет да избега) и ке му каже на Хакан за планот.Хакан со трчање ке оди да го спречи пукањетоама наредбата ке биде дадена и по грешка ке го пукнат Хакан ама само ке биде ранет.На посета ке му одат Ахмет и Берин,Ахмет ке излезе ке остане Берин и ке дојде татко му на Хакан,кога ке ја види Берин ке сака да пука во незе ама Хакан едвај ке успее ке стане и ке му го земе пиштолот и ке пука во татко му, и така завршува 2 сезона. Третата сезона почнува со излагањето на хака од затвор после многу години. Осман е средношколец,Алјин е умрена на пораѓај, Али се самоуби со скокање во сред море од чамецот што сам си го нарправи откако успеа на Џемиле да и ги врати сите Акции од Кенан со уцена и го уби а Каролин ја рани. Сонер разочаран од смртта на Алјин живее сам во странство и не сака да го види девојчето кое го чува Џемиле. Хакан од затвор прво оди кај татко му и таму се разочарува кога ке види дека татко му е оженет со Каролин и Мустафа (синот на Али) живее со нив и не му даваат да оди кај Џемиле.А Берин е омажена со Ахмет а девојчето Зехра има 7-8 год и на Ахмет му вика тато.Мете има продавница за плочи а Осман е со едно анти-нато движење и само бељи прави и полиција ги брка.Итн....итн.....
Не,не,на Хакан е. Да сеуште ке ја сака. Спојлер Како не ќе го бркаал,нема никаква врска незнам што пишува Емче.Каролин ке е со татко му.
Aхмет, каде одиш, од кој ќе бараш отчет?- прашуе другарката на берин Aхмет-од берин од Xакан, од 3ехра Kој клошар бе
зехра е на хакан ама кога ке порасне ке мисли дека ахмет(ахмет и берин се заедно во 3 сезона) и е татко меѓутоа дедото татко му на хакан тој никаквецот ке и каже дека хакан и е татко инаку и во 3 сезона берин е со ахмет а хакан кутриот сам ама каролин е мажена со татому на хакан и ако каролин фрли око на него и ке прави валкани работи само да го задржи за себе....дај боже да продолжат да ја даваат и третата сезона кај нас се надевам нема да има паузи...поздрав
не е завршена серијата уште ја има дај бозе да не заврши трагично инаку осман ке стави крај каков ке видиме.
Сонови Мислам се е ок.. ама некогаш е мн напната и досадна. Што уште нема да му се случи на ова семејство. И на крај Али да умри? Некако ми нема смисла ,тој им ја донесе бурата и на крај да се извлечи од тоа. Ма дај заради него ја гледав серијава. Ахмет Берин Хакан. Оваа глупава тројка, ајде да речам тријаголник ужасно ме нервира!!!!!!! Берих Ахмет. Ахмет беерииин. Хакаан Бериииииииииииииииин. Зошто не ја одведе ќерка му Германија да се спаси од нив. Па уште Ахмет татко???? Боже какви глупости гледаме.... Искрено ради Сонер чат пат ја гледам.. Типов е навистина секси. Што ќе биде со него?
Спојлер Бидеќи Кенан ке успее се да им собере на Џемиле и Селма,Али ке открие кој е Кенан и што му е целта и ке сака се да и врати на Џемиле. Али ке ја киднапира мајка му на Кенан и ке го уцени Кенен дека ке му ја врати ако тој ја врати фирмата.Кенан ке му ги даде документите на Али(Каролин ке биде против) во замена за мајка му ама ке успее да ги собере парите од сефот и ке сака да бега со брод. За тоа ке донзае Али и ке го брка,а и Каролин кога ке дознае дека овие се бркаат за торба со пари и таа ке оди по Али. Али ке го стигне на бродот,ке се тепаат и али ке слезе од бродот а бродот ке експлодира заедно со Кенан. После тоа Али и Каролин се тепаат за торбата со пари и Али пука во Каролин и бега.Тоа е последната епизода од 2 сезона,Каролин ја носат во болница,Али се крие во една куќичка на плажата каде се почесто престојува и во слободно време прави еден чамец. Чамецот е готов за пловење. Вечерта во Колибата доаѓа Џемиле и цела вечер остануваат сами евоцирајки спомени и така гушнати заспиваат.Сабајлето кога Џемиле се разбудува Али го нема а тој ноќта отплови до средината на морето ја соблече кошулата и се фрли во морето.Сабајлето полицијата го довлечка празен чамецот до плажата кај што беше Џемиле.