Серијава не ја гледам но ми се чини дека интересна ќе е понатаму.... ..а инаку за али ич не ми е жал....
ок а кој му ја пуни главата на таткому на хакан јас мислам каролин нели? прашувам за 3 сезона?поздрав
Лелеееее.. Оваа Нихал фана да бега од затвор (како и од ум) Амори ушто поголеми проблеми ќе си напраиш, девојкоо!! Ц ц ц ц .. На Осман конечно му се насмевна среќатаа На крај краева ќе ја бакне Ѓулден
Spoiler можеби уште десетина епизоди. докторот што ја сака ајлин знае дека таа е бремена и ке и каже на докторката која го сака сонер,ама таа ке си ќути и нема да му кажува на сонер. на денот кога ајлин се спрема за свадба со докторот сонер се спрема да ја напушта земјата и тогаш докторката ке му открие на сонер дека ајлин е бремена и така тој ке дознае.
Може некој да ми каже како ќе заврши филмов, мислам не сезонава туку СЕРИЈАТА??? Почнав да го гледам а не сакам да гледам серија со тажен или лош крај
Сношти многу ми беше жал за Али......и ако си го заслужи сето тоа што го доживеа до сега,ама каков беше сношти кога ја молеше Џемиле.......за греотичка
на канал 5 е а мислам дека е во недела од 5 попладне инаку и мене ми е жал за али гревче ми е ептен , и покрај се што направи се гледа дека ја сака многу џемиле а и она не е рамнодушна се глеа дека го сака само што е многу горда па неможе да го заборави минатото