Спојлер ќе оздрави ама во затвор ќе оди поради тоа што нешто на татко му ќе му направи, мислам ќе го рани... така сфатив
Спојлер татко му на Хакан ќе отиде во болница да го посети откако ќе му биде малку подобро. Ама таму ќе ја види Берин и ќе сака да ја убие со пиштол. Хакан ќе успее некако да стане и да застане меѓу Берин и татко му и они двајца ќе се борат и пиштолот ќе испука и ќе го рани татко му. Поради тоа ќе оди во затвор
Aј ако некој не го мрзи у 2-3 реченици нека ми раскаже што се деси? Jас гледав до епизодата Aли кога го упукаа уште колку епизоди се до крај? Cе земаа ли Aјлин и Cонер? или уште не се до таму?
дефинитивно најдобра серија дај нека не прават голема пауза па ќе ми недостига серијата на сител и ако ја гледам на канал д
„Која си ти? Која си ти да зборуваш така за мајка ми?“ To Kенан не си ти лимунада ко Али кој дозволуваше к**ва како Каролин да му го малтретира семејството, туку ја користеше и се однесуваше кон неа како што треба да се однесува некој со таква како неа. Спојлер Ќе се скараат заради Берин, Екрем ќе ја нарече комунистичка к**ва (со што и не е километри далеку од вистината) и ќе ја направи крива за се' и ќе сака да ја убие затоа Хакан ќе се бори со него и ќе го рани. А оваа Берин е природно глупа. A Хакан Спојлер во затвор ќе оди заради неа, а овој Ахмет се пи*еше сто години за една партија. Која на нејзино место не би избрала човек како Хакан, грижлив, посветен, лудо вљубен, а не ко овој, избега да си го спаси шугавиот авантуристички г* па после му текна да се врати и да растури едно семејство? Му се спротистави на човек, моќен како татко му, а овој не можеше да едни другарчиња од партијата да им се спротистави. Стока! Па уште коа ми изиграваат жртви...ми се се*е од нив.
Па сега најубавите серии ги даваат за викенди.. Како така? Знам имаше цела реклама и ОК, ама.. шознам, не ми обрнувајте внимание
Зошто многу сте ми загрижени да ве насмеам малку Ова и за Македонија важи Ете затоа и си заминале од Македонија Османлиите бе . Враќајте се назад овде ќе нае*еме
Спојлер абе зехра ќе биде болна и ќе и треба бубрег а каролин одговара, ама ќе го уцени хакан да се ожени со неа за да и даде бубрег на зехра зашо најде тестамент од овој татко му на хакан дека се му остава на него после смртта , а каролин глупача алчна за пари затоа го уцени, арно ама меѓувремено дадилката на дениз(ќерката на ајлин и сонер) се тестираше и испадна и она дека може да даде бубрег, и кога дознаа за тоа џемиле и берин отидоа на венчавката ги станаа сведоците рекоа дека ќе бидат они сведоци му намигнаа на хакан и коа матичарот го праша дали ќе ја земе он рече не зашо меѓувремено му кажаа дека бахар ќе и даде бубрег на зехра без да бара ништо за возврат, што значи хакан не се ожени со глупата каролин што ми е многу мило
поради немање доволно слободно време не ја следам секоја епизода како првата сезона...инаку филмов е премногу добар
Спојлер Да, на пораѓај. Ама тоа нема да го дадат. Втората сезона завршува како ја носат Ајлин на царски рез и после, следната сцена е веќе откако поминале неколку години.