Некој многу си го ставил на срце филмов И колку што чепкав по третава сезона видов ова: Spoiler Каролин ќе биде со татко му на Хакан, Хакан кога ќе излезе од затвор ќе го пречекаат Берин и Ахмет. Ахмет уште ќе работи во синдикатот и дур држи говор на едни протести некој ќе пука во него ама изгледа не со вистински куршуми и ништо нема да му биде. Хакан ќе биде со него на протестите. Сонер изгледа ќе биде со Бахар дадилката на ќеркичката негова. Ќе има некаква забава и Сонер ќе игра со таа актерката од филмон Заклетва (таа му се плетка нешто на Сонер ), и Сулејман ќе се симне по скали со дадилката на девојчето, таа цела пицната сите ќе ка гледаат вакви , и ќеркичката ќе ја фати за рака и ќе му вика на Сонер да игра со неа и он ќе прифати а таа другата ќе си замине.
Ау не Џемиле бре џемиле, како не ти е страм така да направиш... Туку да не одам офф топик,кој ги трескал глупостите дека Ајлинкава немала да умре Уште кога слушнав дека на крај ке умре,ептен ми падна жал,колку се радуваше..
Ајлин умре и Али исто така.. Тоа девојчето што си играше пред куќата беше ќерката на Ајлин и Сонер -Дениз. Ептем жално заврши... Значи нема турска серија која завршила среќно...
LittleFairy јас мислам дека таа длабоко во себе чувствуваше дека ќе умре, а беше среќна затоа што животот го заврши покрај најблиските и оние кои најмногу ја сакаат.
Значи навистина жално заврши втората сезона, ептен на крајот ми беше жал и за Али и за Ајлин Не се сомневам дека и третата сезона ќе биде интересна како првите две ама овие два лика многу ќе недостасуваат. Прво Али како столбот на серијата, неговиот конфликтен лик и самата појава, а второ Ајлин и нејзината голема љубов со Сонер. Мене овие два лика заедно со Џемиле ми беа омилени, а сега останува да ја чекаме третата сезона, без Али и Ајлин За сите што ја гледаат Бурни времиња ве поздравувам со песнава: http://www.youtube.com/watch?v=Jj5Xczethmw
Попатетичен во приказнава ми е тој шо ја напишал веста. „...ги расплаче гледачите“ бе! Добро до кога вистински интелектуалци ќе седат дома на сметка на овие? Ах пуста Џемиле, и' испоумреа мажите, ко богомолка да е
Па еве овде нешто,ај ќе се снајдите http://vbox7.com/collection:1629901?&page=2 И втора и трета...и јас незнам точно,јас само првата од 3та ја гледав
Значи оние од Сител колку го тупат веќе со серијава, ќе загуби и интерес и гледаност додека ја прикажат. И сега ќе ја прикажувале наскоро. Глупости. На Алсат се дава редовно, а они додека ја дадат цела, па ако ги кратат како што ги кратеа епизодите па уште и преку викенди само да ја даваат, мислам дека не само што ќе заврши 3 сезона туку и глумците веќе нема живи да бидат. И мислам дека 3 сезона е последна, некој да не знае нешто повеќе?
Наскоро на Сител повторно Бурни времиња и јас ја видов рекламата. А на Алсат веќе почнаа да ја даваат 3 сезона???