Женски, кога се зборува за се`уште не-емитувани настани од серијата, ве молам користете спојлер. Има луѓе кои не сакаат да знаат што ќе се случи пред да го видат на ТВ. Он топик, како осеќам дека ова телево од Али ќе се кае за сра**ва, тоа е страшно нешто. Ништо чудо и да се кае веќе, ама пусти инает....
Не да ќе се кае... Ова курвичево како ќе му го згорчи животот тоа чудо нешто. Ама јаде да не откривам гледајте...
Се заразив ептен со филмов Барав и на YouTube ама некако потрагата не ми иде баш. Еве што видов ај кој гледал повеќе нека ми пише. Спојлер Рибарот ќе се ожени со Џемиле? Берин ќе се омажи за Хакан? А Ахмет кај ќе отиде? Ајлин ќе стане некоја госпоѓа? Кога ќе биде со Сонер? Сонер колку ми е само најубав
Спојлер епа на свадбата на рибарот со џемиле ќе дојде али и ќе го убие, ќе дадат после 2 години, берин ќе се омажи со хакан ќе имааат бебе ама он аќе го сака ахмет, ахмет е женет и ќе отиде во друга земја ама ќе се врати, ајлин ќе се омажи за братот на сонер, ќе биде трудна од сонер, брат му ќе се убие и сонер на свадбата нема да ја земе ајлин од грижа на совест, џемиле ќе биде богата рибарот ќе и остави богатство, ама ќе се појави еден ( зафир од каде е ќерка ми ) и ќе и се качи на глава оваа се ќе остави и ќе си продолжи со животот, али ептен ќе се кае а пред свадбата на џемиле ќе ја силува оваа ќе биде трудна ама незнам како ќе го загуби детето и така натаму ...
Синхронизицијата на гласот на Осман ја има Лука Алексиќ. Не е синчето на Билјана Беличанец- Алексиќ? Негде имам прочитано дека таа има синче по име Лука. Знае некој?
Па оваа Џемиле сама си го бара. Таа од гордост самата треба да не сака да остане во таков брак и да се разведе, а не уште кога зависи од тој развод дали ќе остане во брак или не. Каролин е симбол како изгледа една курва. Одвратна е во секоја смисла.
Едвај чекам да дојде утре за да видам како Осман ќе му ја затвори вратата на тој гад пред неговите очи.
НЕНА, jас би те замолила ако не ти е тешко да пишеш што се десило понатака Одлично ти е објаснето, и тоа вака веќе и за други серии не информираше А кој не сака да чита НЕКА НЕ ОТВАРА СПОЈЛЕРИ! Ме интересира едноставно, многу сум радознала
Леле Омер,душичка е. Голема логика ЕЈ,се виде колку е паметен дежурниот швалер(не го викам по име,не сакам да му го спомнам). Како бе онака? Швалерката да ја донесе во куќана и ко ништо да не било? И децата знаат што се случило не се мали,освен Осман,сигурно нема да ја сакаат. Ќе се чувствуваат многу осамени и заоставени...нивната мајка никој не би им ја заменил. Сите знаат дека со неа ја изневерил Џемиле,а овај паметников ја носи во својата куќа,да речиме ко 2 жена. НЕ,НЕ онај човек брзо потпаѓа под влијание и е ментално болен. A,за Каролин,си го потврдив своето мислење. Спојлер Јас да не се соживеав многу?Изгледа,ама многу ми е интересна серијата ама не ја гледам многу,само ѕиркам и знам што се случува.Единствена серија која само мене ме заинтересирала,па неморам да ја гледам со домашните. Леле,што ќе се случува понатаму...сега гледам.цццц... .
колку ми е добар моментон што го прикажаа дека ке го има вечер .. кога Осман му ја тресна вратата пред нос на таткому..
Осман, срцко беше вчера. Се криеше позади масата,и: Фиу, фиу, фиу. За да ги остави на само. А овој Али, човек да го акне од земја, да не жали. Греота Џемиле. Ама наместо да се разведе, да се отараси од него... Ај до некаде разбирам, гордост. Ама вака, кога е со Каролин, уште повеќе се понижува. Она во затвор, а он со оваа си се фрцка. Па и Ахмет кога рече.. Едната во затвор, другата во болница, а јас патам. Ма немој молим те.
Идиот, колку е само бездушен ! Како можеше бе, да си ги остави децата на улица поради таа ку*вата Краволин ! А таа гуска како само цинично се смееше ! Како не му беше срам ?! Ама Осман добро им кажа !!!
Уффф како гледаше кучката како да и е интересно. Курва една(извинете за изразов) И оп, прва си влезе на врата, немој нешто да и бидне на неа