Единствената турска серија што можам да ја поднесам! Сите случки ми се полни со емоции. Ретко плачам на филмови и Осман успеа да ме расплаче и насмее. Сите дома заедно седиме и ја гледаме. Се надевам натаму нема да стане досадна како останатите серии. Каде ги гледате однапред? Неможам да чекам да почне на Сител.
Сега ќе почнат да ја емитуваат третата сезона на Сител од Бурни времиња. Јас мислам дека ќе ја даваат во сабота и недела на местото на Непобедливо срце, а може и Аси да заврши или Златни рани да го префрлат во сабота и недела, па на нивно место да игра.
asi nema uste da zavrsi sega se na pola serija mislam nekade do 34 epizoda po turski a asi ima 71 epizoda jas mislam deka ke ja davat sabota i nedela
Денеска гледав една епизода репризираа!! .. Барем реклама да дадат ако почне.. Мислам дека заслуживме!!
http://www.kurir.mk/magazin/scena/11063 ... a-akterite Осман ич не е убав! Тууу! Требало да најдат некој посимпатичен да го глуми детево..
Пред малку почна! Кој сака нека пушти. Леле бе дечки, мене уште од прва епизода, ми доаѓаат солзи. Не можев да се воздржам. Ова е единствената серија што ја пратев и што ќе ја пратам. На секој успорен момент, поглед... мене ми доаѓаат солзи.
3начи ја обожавам серијава, и баш ми е криво што е последна сезона . и јас многу се соживеав со нејзе, мислам дека е една од најдобрите турски серии, се друго е гола вода инаку колку епизоди има сезонава? Спојлер инаку за мнооогу време, најверојатно ахмет ќе умре . ау уште да ми кажете дека е вистина, и берин после тоа ќе го засака хакан, ќе се израдувам Спојлер
Спојлер даа ќе умре ахмет и берин ќе го избегнува хакан зашо ќе мисли дека он наредил да го убијат ама уствари е татко му на хакан, останува да видиме дали ќе бидат заедно на крај берин и хакан
Леле си ја обожавам оваа серија, толку е емотивна и длабока, приказната е уникатна и сите ликови се толку добро изградени што едноставно не може да мери со ниедна друга турска серија. И јас лигле, одма ми дојдоа солзи , само си подголтнував, па ќеркичката на Берин како злато е, срце. Само мислам дека Лука Алексиќ подобро го синхронизираше Осман, иако и девојчево не е лошо. Исто забележав дека Џемиле носи перика и добро ја нашминкале, навистина изгледа постара. И мене ми е жал што ова е последната сезона и се надевам дека Али ќе се појави. Спојлер Се надевам и дека Берин и Хакан ќе бидат заедно на крај
Жал ми е што е последна сезона, мене пак од среќа ми надојдоа солзи. Само, се разочарав малце од актерот што го глуми омилениот ми лик - Осман. Осман беше живко дете, се смееше, а овој - тумрук! Многу ми е утепан. Плус и фактот што оди како Али.
Мое мислење за новава сезона (според она што го видов во првава епизода) е: -Осман новиот не ми се свиѓа, стариот како детенце беше некако поинтересен -Мете многу се изменил, и незнам зошто престанал да свири, а и не ми се допаѓаше тоа што со Осман се скара, иако Мете му е постар брат на Осман -Жал ми е за Хакан што за да ја спаси Берин помина толку години во затвор -Не ми се допаѓа тоа што Сонер не сака да си ја види ќерка си -Не ми се допаѓа друштвото на Осман Некако првата и втората сезона да беа поубави, барем според мене имаше некоја поживост во серијата беа Ајлин и Сонер заедно, и Али беше сеуште во серијата па и Мете колку убаво свиреше и да не набројувам.....