Мене Мете ми е преубав Осман ми е А ќерката на Ајлин ми е толку убавка Оваа серија отсекогаш ми предизвикувала солзи Некако, ликовите, музиката...се се софпаѓа совршено. Дефинитивно,според мене најубава серија. А, Осман не ми се свиѓа, ИЧ! Можеле поубав да стават. И не ми се допаѓа неговиот однос, спрема постариот брат, Мете.
Серијава колку и да сакам д аја гледам,неможам.Нонстоп е тажна,нема епизода 5,6 пати да не пуштиш солза.И нонстоп им се дешава нешто на луѓево,нека олабават малку да се порадуваат еднаш
Едвај чекав да почне, многу ја засакав серијава уште од самиот почеток. Берин преубава е, и ќерката на ајлин срце е Еве некои слики од трета сезона, интересно ќе биде Спојлер ахмед најверојатно ќе умре
Сите ги направиле постари, само Сонер изгледа помлад. И знаев! Знаев дека Каролин е таа што ќе биде со таткото на Хакан. Спојлер Сега гледав нешто на youtube. Изгледа ќе има нешто меѓу Ајше (љубовта на Осман, онаа со витканата коса, што ја гледаше вчера, во школото) и Мете. Ако не се лажам, таа Ајше беше истата таа што беше кај нив дома на гости, па после тоа дојде другарот на Осман и Осман се наљути. Значи како објаснувам... Додека го гледав ова, се почувствував многу глупаво. Осман колку ја сакаше, а Мете најде да им се меша у политика. Додуша јас не разбирам турски, можеби нешто погрешно сум сфатила. Ама видов бе ја, не сум глупа... погледи, вамте-тамте (бацвање)... Осман скршен гледа од страна. Е тоа не ми се допаџа! Ја го симпатишам Мете многу повеќе од Осман. Ама не му чини ова што го прави.. не, не.
Серијата дефинитивно заслужува да биде избрана за најдобра од турските серии . ВРЕДИ ! Би сакала да нема крај на сезоните ..
Абе кога почна новата сезона, јас сум малку исклучена од светот заради колоквиуми, сега видов како завршуваше репризата, многу ли имам испуштено, од колку саат ја даваат?
Ги изгледав овие две епизоди од третата сезона. Иако не ја гледав серијава редовно, во тек сум што-како се случувало. Детето што го глуми Осман ми е промашај, воопшто не е симпатичен и искрено, ама баш Осман ко потпораснат не го замислував така. Утка. Другите ги направиле ајде некако, постари изгледаат. Оваа малава на Ајлин ми е таква срцка, абе душа, многу ми е слатка.
А, која е девојката што пееше на еден роденден маскрана во самовила и кога детето(славеникот) ја нарече глупача и учи мали девојчиња балет? На Берин ќерката мислам оди кај неа на часови.
Грд е Осман. Како помал цело време се смееше, беше позитивен... А овој - НАМЌОР! Изборот на актер за Осман им е 0!
Ако ја гледа некој на нет. третава сезона нека пoстира линкче. Ја обично на јутубги гледам турскиве.. ама не можам да најдам.
Ќерка им на Ајлин и Сонер е многу убава и е многу интересна како што беше и Осман додека беше мал. Инаку во оваа сезона Берин ми е преубава :up: