Да да оваа сезона е многу убава и јас тоа го заприметив.Во првата сезона цела беше како со мозолчиња и се познаваа сега на лице е стаклои убаво ја шминкаат.Ајлин ми беше омилена штета што веќе нема да ја гледаме
Најубава е Дениз (ќерката на Сонер) ми личи малку на Ајлин а успеале и да доловат малку и од нејзиниот глас....а Осман ич не ми е убав
Јас мислам дека Али е тој шо го истовараше пакетот пред на Џемиле работилницата. Осман ич не е убав, па има доста млади убави глумци во Турција, баш ли овој најдоа да го стават Ни Мете не ми е нешто посебно, поубав беше без бркови. Малата на Сонер и Ајлин е преслатка, а и гласот на Ајлин и го ставиле... Мислам
Hе е Aли, Aли почина во втората сезона Oва е друг човек, Спојлер кој подоцна ќе и стане сопруг ми се чини
A.Fenty го прочита тоа во спојлерот? Изгледа не! Само сакав да речам дека многу повеќе би сакала да бидат Ајлин и Сонер заедно, отколу со таа бејбиситерка. И пред да напишеш нешто, РАЗМИСЛИ!
Ептен ми е криво што почина Ајлин ..а Сонер многу ме нервира што не го сака девојчето,Денис.Колку е слатко тоа мајко моја...Мете и Осман се катастрофа !
Сулејман е цар како го намести Сонер Знае ли неко што ќе се случи со Хакан мене тоа ме интересира. И да не разбрав баш дали Зехра знае кој и е вистински Татко?
Спојлер 3ехра не знае кој и е татко, таа мисли дека Aхмет и е татко, нешто гледав на Jутуб, изгледа тој татко му на Xакан (Kога ќе ја дознае вистината 3ехра, ќе ја сврти против берин) таа нема да и прави муабет. инаку за Xакан само знам дека Kаролин ќе му се лепи, ќе треба да се земат (не знам зашто, дали ќе го уценува Kаролин ли??? навистина нек ни каже некој) ама џемиле и берин во последен момент ќе го спасат
ПА САКАВ ДА КАЖАМ ДЕКА МНОГУ ПОВЕЌЕ БИ САКАЛА АЈЛИН ДА БИДЕ ЖИВА И ДА БИДЕ СО СОНЕР. и пак нема да сватиш.
zdravo devojki,mnogu ja sakam serijava ama momentalno ne sum vo mk i ne mozam da ja gledam ve molam,mnogu ve molam ako moze da pisete so se slucuvalo vo epizodite,taka odgore-odgore ne mora detalno..mnogu vi blagodaram odnapred
Спојлер зехра ќе биде болна ќе и треба трансплантација на бубрег и каролин ќе се понуди да го даде својот бубрег ама за возврат хакан да се ожени со неа пошто ќе дознае дека татко му на хакан му го има препишано целото богатство на хакан .. ама бахар таа учителката по балет на зехра ќе се понуди она да даде бубрег и на денот на свадбата помеѓу хакан и каролин ќе дојдат берин и џемиле и ќе му кажат на хакан и тој нема да се ожени со оваа гнасава
Серијава ми изобилува со емоции и само и неа ја следам ме погодува фактот дека е вистинска приказна некои луѓе толку многу страдале ...тотална бура Жал ми е за Ајлин беше полна со елан за живот,и за сите кои времето не ги мазело.
Некој што гледаше денес дали знае да ми каже што точно ќе се случи во наредната епизода, Зехра кон кого поточно ќе се стрча и ќе го нарече "тато ".....претпоставувам дека Ахмет ќе биде во близина, ќе се дознае утре како и да е, али ме копка ако може порано да дознаам Фала однапред