Спојлер кон Хакан ке потрча веројатно некој од блиските и кажал дека Хакан и е татко и и кажал никому да не кажува
Колку е само убаво ова малово, Дениз! Зехра не ми е убава. Нели како мала ностоп плачеше и зјаеше, и се познава по фацата. Се помирив со новиот актер за Осман, па и не е толку лош. Море нема да се помирам, не се смешка убаво! Само доброто е што е слабичок, ко малиот Осман Во денешната епизода и јас се расплакав на сцената со Дениз и Сонер. И зошто мислам дека Ахмет и е татко на Зехра?
и јас плачев на сцената кога дениз и збореше на мајка си на гроб , џемиле кога плачеше на гробот на ајлин и сонер кога се сеќаваше на ајлин дур ја гледаше дениз! тој не дека не ја сака дениз, ама луѓе исто е како ајлин, и така се смее, и така се однесува... јас не го окривувам него воопшто, нема сила да се соочи со тоа мало човече без да мисли на ајлинка . Мустафа на дрољана е многу слатко детенце, и фала богу ги нема гените ко мајка му калаштурата не ми се верува бе, на турска серија да плачам,да ми кажел некој немаше да верувам ама најсериозно ептен ја сакам серијава, најискрено
Никако да се погодам, кога ги даваат новите епизоди од новава сезона. Се само на реклами ги факам инсертите. Може некој на кратко да ми пише кои денови во колку саат ја даваат сега Бурни Времиња? И на кратко да ми ги раскаже најбитните моменти од новава сезона?
19 и 45 термин четврток и петок поминати 4-5 години Ајлин умре има ќеркичка ,Сонер ја виде после догло одбивање Берин живее со Ахмед на ќерка и не и кажа дека Хакан и е татко Хакан излезе од затвор Каролин живее со татко му на Хакан Осман порасна ,учи и ќе се вмеша во некое револуционерно движење ете во кратки црти
Која е девојката што ја сакаат и Осман и Мете и каде е Ѓулден некаде читав дека таа ќе се заљубела во Мете? И што улога има учителката на Зехра? Хх МНогу прашања имам! Ама ајде прво овие
Спојлер Eдна грда девојка МиАЛм дека оваа е таа дур он ја сакаше додека беше мал, ама и Мете ќе ја засака Учителката на Зехра ќе и биде дадилка на Денис,ќерката на Ајлин и ќе биде во врска со Сонер Го остави таа, нели осакатена беше у фацата, не сакаше да биде веќе со него, и избега http://www.youtube.com/watch?v=FkLeDme3Tyc Данилела само ова го има на интернет на нашки првите 10тина минути од првата епизода http://www.youtube.com/watch?v=nJtmbafkd90 Eве ја сцената со Дениз и Сонер
Зехра колку личи на Хакан, како навистина да и е татко. Инаку за серијава да кажам дека Осман не ми се допаѓа воопшто, од едно харизматично и слатко детенце го нашле овој намуртен цело време и како мутав во фацата, барем да личеа. Малку само наликува на Али во ставот и одењето. Инаку таа што ја синхронизира Бахар, учителката на Зехра е катастрофа, како збори, кажано недокажано, некако многу ми е чудна во зборувањето, како да се препелка кога збори
Колку се нервирам значи....и двајцата брака да сакаат една девојка плус мете уште си има 18 години...
Ќерката од Ајлин, каква е слатка, срценце Осман искрено не ми се свиѓа, колку си беше убаво, мало.. а сега Секоја чест за Сулејман, само го фалиме по дома Каролин, ужасно ми е антипатична, а сега со кратка коса ме потсеќа на Мерлин монро Супер е серијата, имам многу пати и плачено.. Сепак многу е тажна..
Леле кај ја нашле оваа да ја синхронизира Бахар, и ја уништува улогата и освен тоа убава девојка е Бахар, вака ми е одбивна со тоа гласот. Катастрофа.
Спојлер lele luge kolku ke bide tazen filmot ponatamu..ahmet ke umre (mn ke bide zalno) mete ke poludi,ke bide kidnapiran i izmacuvan od eden nov lik ke se pojavi ponatamu,posle mete arif ke bide maltretiran do neprepoznatlivost a ne znam zaso ,ama grozno ke bide..hakan ke se pravi deka ja saka karolin i vo eden hotel ke gi fati ekrem na hakan i karolin i hakan ke bide sreken bidejki konecno ke vidi tatko mu so kakva licnost si ima rab..mn ke bide zalno..pozdrav
Леле..ќерката на Ајлин колку е слатка самоо.. А Осман воопшто не ми се допаѓа..само колку беше слатко малечко сега како на издрогиран ми личи..а и како може Дениз да полни 4 годинки (ако забележавте), а Осман да има 17, 18 години кога претходно беше 10 аххаха Мете сега некако ми е поубав бидејќи веќе не му се црвени очите од плачење.. А Сулејман како го изглуми ова со шкорпијата хахах..се изнасмеав (уште на почетокот знаев оти го зафркава на Сонер). Бабата Хасефе никако да умре сите остареа а таа се уште е жива и здрава. хаахха А Зехра многу ме иритира некако..сепак добро глуми.
[/code][/code] ај ако имаш уште информации пиши во спојлер јас баш сакам да знам што ќе се случува понатаму