И јас го регистрирав тој момент дека Неџати имал интернационалан кариера и сега е во Македонија. Којзнае дали навистина е така во серијата. Инаку не знам дали забележавте ама Џемиле нема веќе перика, сега е нејзината коса и многу поприродно изгледа. Дениз срценце <3
da ayca e ceren od dve familii vo burni vremenina ima 22 god a vo dve familii okolu 17 god i zatoa vo burni vreminja malku e smeneta
Ќерката од Ајлин, плукната на Сонер. Колку ми е жал за Хакан, немате поим, секоја можна епизода го плачам човекот
Хакан ми се чини го уништи љубовта према Берин а и она не беше милостлива спрема него . Нека покаже малку одговорност и добрина нека и каже на малата кој и е татко , и тој заслужува да ужива со Зехра
И јас мислам така. Вака ептен се себични и двајцата, особено Берин. Хакан и е татко и гледа колку многу го боли сознанието дека неговата ќерка не си го знае вистинскиот татко. Мислат само за нив. А Ахмед кога му нудеше работа на Хакан, работатав ти нудам работа, а молам да не ја прифатиш.
Мене ми се насолзија очите кога го гледав промото за наредната епизода, посебно моментот кога Ханат плаче кога ќе разбере дека Зехра мисли дека Ахмед и е татко.
И јас го жалам Хаканчо,колку пати му го чистеше гзот на оној Амет и тоа само заради Берин,а сега овие двајцава сакаат да му се оддолжат,и само тоа.a Хакан во оган влагаше за оној дебелиот муж на бившата му у канцеларија да седи сега.УФфф а таа БЕрин цело време му викаше татин син,со моќта на тато итн,а колку само човеков е обратен.....се сам се труди ни денар не зима од тато,а богаташ е.Смрдла тешка е Берин.у
Во последно време не ја гледам многу ама денес кога ја видов рекламата Оваа Ајча уште од почетокот ме нервираше како да знаев дека ке се случи хорор Ве молам кажете ми дека ке си замине
Пред една недела бев во турција и случајно таму на теллевизија ја видов серијата секако таму се понапред 20 епизоди и да ви кажам ич нема да биде интересна напротив глупа ке стане. Спојлер Џемиле ке се омажи и незнам зашо мажот и ке иде у затвор и таму ке го измачуваат,послем видов една сцена на која што мете го крши тањирот и јаде срчи, оваа девојката на осман ваљда ке биде заљубена у мете и 300 глупости...
Единствена серија која ја следам. Премногу ми се допаѓа, жал ми е за малата Денис толку е мила и слатка. Сонер мислам дека не постапува правилно што така се однесува, да тешко е да се заборави жената што ти била се' во животот но сепак би требало да се обиде да се приврзе за Денис. За Џемиле немам зборови вистински психолог е. Хихи, јас малку си се расприкажав за ликовиве. Ама нема врска нели ? Сепак темава е за серијата (и за ликовите претпоставувам ).