Леле срце најмилоо!! Колку е слатка.. Само заради неа го гледам филмот! Другото е досадно! Сега Осман и Мете заљубени во иста девојка и кога ќе се дознае ој па гледај ѓи
И првата награда за себичност ја добива ... БЕРИН ... не оди тоа така госпожа, не можеш ти да и` го бираш таткото на Зехра. А животот и` го спаси нејзе и на нејзиниот смрден без-карактер швалер, моржот Ахмет Не можам да го изнажалам Хакан.
Спојлер ke umre i ekrem,od srceto ke boleduva i od toa ke umre,bas ke go spasi hakan od sigurna smrt i ke umre..zalno ke bide,berin i taa ke e tamu...
Кога глумеше Осман (малиот) ми беше интересен филмот, сега некако игуби смисла, го гледам поради Сулејман и Дениз.
а оваа пачаврата берин кога планира да и каже на зехра кој и е татко. толку чудно створење и кажала дека татко и е ахмет лелееее де .
берин од секогаш ми беше некако антипатична ама сега многу повеќе , па како не и е жал за хакан човекот што се не истрпе ради неа, па има човеков право да биде со ќерка му,малце да му се насмее лицето неможам да го гледам одма солзи ми идат на очиве
јас колку што знам сулејман тука ќе биде никаде не оди, гледав некои слики на нивната официјална страна кај што постираат слики од секоја епизода сулејман тука е без грижа
Mоже е напишано во претходните страни ама јас пак да си прашам: Оној Али продавачот да не е Али всушност? Мислам... главниот лик со пластична операција. Гледам истиот глас му го ставиле а и се околу него се вртат нешто.
Јас мислам не па тоа биле '70 дали всушност медицината(естетската хиругрија) била толку развиена за да може да го направи тоа.Не мислам не . а и ми нема смисла.
Вртат околу него пошто Џемиле ќе се омажи за него мислам. А Али е жив, ама ќе го викне само Осман и ќе му рече на никој да не кажува. Така мислам дека ќе биде
luge be alo,ALI E MRTOV a osman ke bide povikan od na drugar mu tatkoto,drugar mu onoj sto se buti niz partija ke bide ubien..dzemile ke se venca so arif.