jee berin i hakan na kraj sepak ke se zaedno..edna devojka ke trca po hakan a berin ke e mnogu ljubomorna,togas ke razbere deka vsusnost go saka..onoj debeliot ekrem ke umre no mnogu herojski ke umre,ke gi spasi hakan i berin od sigurna smrt..bahar ke bide bremena od soner,ajca i mete ke se vencaat..
конечно се најде некој да и каже на зехра кој и е татко. директно овој екрем , хакан ти е татко и ај со здравје
Да, да, ама мене девојчето ми е многу поубаво. Совршени црти. Мислам дека поубаво и пограциозно девојче немам видено.
Конечно Зехра ја дозна вистината, а и Хакан богами заслужи таа да знае ...се надевам дека ќе го прифати како татко , вистински.
Гледајќи ја серијава, мора да признаам дека најмногу го жалам Хакан. Но самиот си е крив што допушта да го маваат шамарите на времето без ништо да превземе. Ама стварно. Не е единствениот. На Џемиле што се` не и` се изнаслучи. Па ај што излезе од сето тоа туку и пак се заљуби, се премажи Спојлер и пак ќе се заљуби во тој кираџијата . И што се фатил толку за таа к**вата Берин? Ја разбирам љубов, ама дотолку да не можеше/не сакаше да најде друга? За тоа што не сакаше да продолжи со животот, самиот си е крив. Спојлер И Ку*олин тоа фино ќе си го искористи да уништи уште еден живот. Ќе умре ли бе некад тоа дрољиче? И Хаканов нормално девојче не го пали? Мора к**ва да биде? Да земеш да го утепаш Колку и да го мразам Ахмет, колку и да ми е одвратен морж и све тоа, стопати поголем човек излезе од Берин, со тоа што му помогна на Хакан, со тоа што призна дека криењето беше грешка од сам почеток ... Берин битно си се дотерува и гајле си нема, толку малодушно суштество, на моменти ме потсетува на Али. И баш ми е мило што Зехра малку и` се налути.
Значи да,Берин ја добива наградата за себичност. Јас разбирам дека сака да ја заштити и бла бла ама пак која е таа да и го одбира таткото на Зехра ?! Е сега заслужува и да и се лути Зехра. Каролин! Е кога ќе ја видам женава ми се Значи неможам да ја поднесам од самиот почеток на серијава.Добро бе кога ќе и дојде крајот ? Или и таа има 9 животи ? Сулејман ми е многу интересен,а за Дениз мислам дека не треба да зборувам бидејќи незнам со кои зборови можам да кажам колку е слатка и убава...Е токму ова малово најпрекрасно суштество ја краси серијава,уште и таа да не беше ќе беше катастрофа. А Сонер никако ,ама никако неможам да го разберам -ем сака да ја усреќи Дениз ем ништо не презема.Значи оди од крајност до крајност. Уште и кога Спојлер ќе си ја земе онаа плавушата што ќе дојде демек како секретарка е дури тогаш ќе ми се и од него.
И мене ме нервираше едно време се` дури не сфатив дека неговиот проблем е што е навистина премногу емотивен и смртта на блискиот е нешто со кое не може веќе да се справи особено затоа што истото го преживеал со неговите родители кога бил многу мал, потоа со брат му, па и со неговата голема љубов и сопруга, Ајлин. Еден маж треба да биде поцврст и посилен. Сепак, на крајот пак си признавам дека тој е еден од најдобрите луѓе во серијата и не ретко тоа го покажува со дела, не ретко признава дека е виновен и се кае за одредена постапка, а тоа повеќе ценам од аспект на карактер отколку да си премногу дури нечовечки претпазлив за да не згрешиш. Не му ја знам плавата секретарка... Спојлер но мислам дека ќе се засакаат со Бахар, поранешната наставничка на Зехра. Епа мене баш ми се допаѓаат како пар. Таа ми е баш симпатична, карактерна, горда. Девојка која би му доликувала на Сонер, а и доволно млада и ведра за повторно да го разбуди животот во него.
Спојлер Еве ја таа плава секретарка која незнам како ама ќе му се сплетка во животот. Да,да таа е Туба која ја гледавме во други серии ,но ми се чини дека овој пат ќе ја видиме во многу поинакво светло. Инаку,со тоа околу Бахар сосемаа се сложувам.Мене ми е ептем слатка и не само што одговара на Сонер туку многу би ме радувало доколку и стане дадилка на Дениз -доколку се случи тоа ќе биде единствена која Дениз ќе ја прифати. Незнам што ќе има помеѓу Сонер и Бахар но изгледа ќе има нешто
Јас мислам дека ќе биде така затоа што во серијава се покажало дека Сонер сака ненаметливи и скромни девојчиња, како што беше Ајлин. Не верувам дека некоја таква ќе му го сврти паметот...како што не и` успеа ни на Каролин на времето. Спојлер Можеби ќе успее да го залаже додека не и` го види вистинското лице, но не верувам дека би сакал да остане со некоја која нема да е добра со Дениз (барем од впечатокот од фотографијата)
Спојлер сепак мислам дека полека но сигурно Бахар ќе победи http://www.youtube.com/watch?v=AZX-bwV6S3g Види го само колку се израдува ... Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=wFCsPmIdNaQ Од сегашна перспектива, Спојлер жал ми е ако го убијат Ахмет. :'( Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=2ClVD9bzdr8