Во право си! Изгледа Бахар ќе води ! На Сонер никогаш не му се допаѓале накитени и премногу кренати девојки (на пр. Каролин или плавушата) туку едноставни и скромни како што беше Ајлин и во случајов сега Бахар. Инаку гледам дека Сонер ќе пронајде начин како да ја усреќи Дениз и изгледа ќе успее во тоа. Се изнасмеав кога го гледам видеово. http://www.youtube.com/watch?v=Uch2o9tv07Y
А илјада пати е кажано идната содржина да се става во спојлер, па што да правиме, ќе кажеме и по 1001 пат.
vo spojler koga stavam ne citat a potoa prasuvaat za istiot odgovor,a jas pa ne znam zosto ja pisuvam sodrzinata na filmot,koj go interesira neka si najde pozdrav
Многу ми се слатки со Дениз Дур го гледав видеово се умрев од смеење,душичка http://www.youtube.com/watch?v=5n-rFmpdLIU
Бахар има многу сладок глас, во реалноста, оваа што ја синхронизира, тотално ја има уништено. кога се криеше во колата,ама ептен ме потсети на Ајлинка, и јас мислам дека Сонерчо ќе падне на нејзе, тој сака такви девојчиња во карактер, слатки, мили и ненаметливи. Ако завршат со Бахар, нема да ми биде толку криво Сепак со Ајлин ми беа најнај, ама што е тука е, нели. А таа плавата ама е накинџурена, божееее, дури и чудно ми падна Сонер таква да загледа ААААААААА за Зехра чекајте :geek: има Спојлер да ја замрази Беринка ќе оди Спојлер да живее кај Екрем бар така видов на едно видео Така и е на Берин, што си жнееш, тоа ќе си сееш и ако може слика/линк од таа што ќе го брка Хакан
Јас колку што знам Каролин ќе трча по Хакан.....ќе го натера да се ожени со неа ама Берин и Џемиле ќе го спасат...и Екрем ќе ја фати на дело во кревет со Хакан!!!
^Aбе овој Xакан ваква таква, ама ќе ја легне а? Спојлер инаку, многу ме интересира бе како Берин ќе се затркеска во него? Нели Хакан ваков таков никаков, татин син, сега остана вдовица, па ајде! Ако не го сака таа, нека ми го прати мене, јас ќе си го сакам, баш е убав . А и не можам да приметам ја сака ли тој уште Берин? Или си ги крие чувствата?
Абе лудо, од оваа перспектива па и слични се. И двајцата покажуваат интерес кога другиов не мава рецка. Спојлер А инаку за Хакан и Каролинка ... па ќе има акција. Не е Сонер па да го палат нормални девојчиња.
Hека се испразни човекот,10 години мевце не фатил. таа никаквата само еднаш му даде, кога ја правеа Зехра Нека пукне од љубомора, оф баш би сакала да и го направи истото и на нејзе, ама сепак ги сакам заедно
Спојлер Инаку нема да се венчаат. Како што разбрав нешто со Зехра имаше врска уцената на Каролин да ја земе Хакан, но Берин и Џемиле ќе го спасат (Каролин слушна дека тој е единствен наследник на се` што има Екрем, затоа и ќе му се закачи). Ќе дојдат во матично и ќе речат „Нека си идат сведоците, ние ќе бидеме сведоци, нема да земеме ни бакшиш. Многу важна одлука е стапувањето во брак“ така нешто и на Хакан ќе му кажат „Не треба да се венчаш со Каролин за да ја спасиш Зехра.“ (знам и Бахар у контекстот ја спомнаа) и Хакан таков целиот ќе светне во лицето и на матичарон ќе му рече нешо у стил „Будала ли сум јас? Па се жени ли со ваква жена, нормално дека не.“ И оваа да ја видиш како ќе збесне. Толку од моето скромно познавање на јазикот. За повеќе Спојлер побарај на нет почетокот на 98 епизода е по турски Инаку и јас си го сакам глумецов, ептен има харизма и таков секси длабок глас.
Спојлер luge mn ke e jako..berin ke e luda po hakan sto se vika i se ke se vlecka po hakan i onaa novata so ke go saka hakan,celo vreme trojcata ke se,pa nekade ke dojde do tepacka i berin ke legne vrz hakan nea da ja udaraat,hakan ke se grizi za berin i seuste ja saka ama oste e rano da i priznae,sepak pa ke se zaedno..a karolin i hakan nema nisto da napravat bidejki na hakan mu se gadi od nea ama ke ja zalazuva za da dokaze na tatko mu kakva zena e karolin..inace brakot megu mesude i ibo ke go rasturi karolin,taa ke se spletka so ibo nekoj kjar i se glede bahar ke ostane bremena od soner ke se sakaat mnogu tie,no celo vreme soner ke se potseka na ajlin..
Е ќе плачеш драга Берин и тоа како. Гледав сега најавата за денес и многу ми е мило ако Зехра отиде кај Хакан ама се некако мислам дека Хакан сонува ( се надевам не) и нека и го сменат гласот на Бахар значи пола зборови не и се разбираат мислиш јаде додека зборува
da daaa mete i ajca ke se zemat otkoga ke umre brat i na ajca a skoro ke umre..a hakan ne sonuva zehra ke ode kaj nego pa i so dedo i mnogu ke se zasaka so ekrem,kaj nego ke odat zehra i hakan da ziveat..interesno ke e
За неуспешната венчавка на Хакан и Каролин !! Спојлер Зехра ке има проблем со бубрезите или некоја слична болест и ке и треба донатор. Каролин виде дека Екрем не сака да ја венча и ке му ги најде документите на Екрем,тоест тестаменот во кој се вели дека Хакан е наследник на се после неговата смрт.И затоа му се залепи на Хакан ама тој успеа да је одбие се додека настана проблемот со Зехра. Сите отидоа да направат тестирање за донација ама само таа на Каролин одговараше и таа го уцени хакан да се ожени со незе ако сака да донира.Берин и Џемиле беа проти неговото =ртвување оти знае дека Хакан не ја сака и рекоа дека и понатака ке бараат донатор ама Хакан беше нестрплив и се нафати да се жени.Ама во тој момент се тестираше бахар и кажаа дека и таа може да биде донатор.И затоа Берин и Џемиле со трчање отидоа во матично и во последен момент ја спречија свадбата иако Каролин веке му рече “ДА“ на матичарот.Кога хакан дозна одма рипна и сите заминаа во болница а каролин ке го утепаше матичарот После тоа каролин успеа да му се одмазди на Хакан со тоа што влезе во веце и си ги исече демек вените и хакан потрча да и помогне, ја догна во раце и ја однесе во спална и таман ја спушаташе во креветот влезе Екрем.Кога го виде Карплин почна да вришти “пушти ме ,пушти ме“, дмек Хакан сака да ја силува. Екрем не успеа да му каже на татко му и овој го утепа од мавање. Подоцна Хакан смисли план како да и врати и почна да се зближува со Каролин.Ја намести да се најдат во хотел да водат љубов а во исто време му пиша писм на татко му да појде во таа и таа соба во хотелот и кога дојде Екрем ја фати Каролин на дело и ја избрка од дома. Сега Каролин му се пушти на Ибо и сега Ибо се разведува од Месуде за да биде со каролин и како цигани се тепаат со Месуде и мајка и татко и по улица кога ке се видат Толку од моето познавање на турски
Мете и Ајша нема да се земат !! Спојлер После смртта на брат и на Ајша нема да и дозволат да се гледа од Мете оти мајка и полицијата мислат дека Осман е убиец на братот на Ајша. Осман се крие а полицијата го бара. Кога полицијата ке го најде и ке сака да го уапси, Мете ке се пријави и ке каже дека тој го убил за да не го затворат Осман. Инаку брат и на Ајша го уби најдобриот другар на Осман и никој не знаеше кој е убиецот. Но Таму на местото на убиството ,не се сеќавам ама, или Осман или Мете најдоа едно ланче кое припаѓаше на братот на Ајча и тоа и го кажаа на незе и со тоа таа се увери дека брат и е убиец.Но тие му го кажаа тоа и на таткото на убиеното дете и тој го уби брат и на Ајча ама сите мислеа дека Осман е убиецот се додека мете не се ппријави на негово место. Мајка и на Ајча не и дозволуваше да оди кај Осман и кај Џемиле, а Осман знаеќи дека Ајча има проблем и дека многу се сакаат со Мете оди со Ајча и се венчаваат за да може Ајча да живее со нив се додека Мете не се врати од затвор. А за тоа време Џемиле нонстоп одеше кај таткото кој го уби брат и и го молеше да се пријави за да не седи Мете џабе во затвор.Во затвор многу го малтретира еден гаден полицаец. На крај татко то ке се пријави и ке го пуштат Мете од затвор ама кога Мете ке излезе ке биде скоро мрднат ос мавање и не сака никого да види, со никој не збори, од сон се вади од памет, неке да ја види Ајча со очи дури не и прави ниту муабет и единствена цел му е само да му се освети на полицаецот. Во полиција со Мете беше затворена и таа Ѓозде од школо што учеше со Ајча и незе исто ја мрднаа од тепање и сега така шета по улица и сега мете ја симпатише и се дружи само со незе.Ајча е разочарана ,ама како што ми изгледа сега се помири со судбината и почна да се зближува со Осман со кој е венчана иако тој брак у ствари е само на хартија .