баш сакам што Зехра вака се однесува со Берин,нека и биде и на Берин тешко како што му беше на Хакан,греотичка човекот. а овој Осман ама тажна фаца е вака изнатепан,па и он удира бре бре јаки се. а тој другар му на осман како го викаа се го заборавам детето што носеше пиштол што го запали автобусот многу е убав брее на а да не беше,ако некој знае да ми каже
ке умрее ? ке нема да можам да го гледам... а очките на Дениз ама ги ококори кога и рекоа дека не ја гледаат лелеее слатко
da za zal ke umre deniz dusicka mnogu e slatka i mnogu mi e zal za nea,no na kraj bahar ke ja zasaka kako majka
nema da umre taka ajdin toa mu se precinuvase na mithad,ke sedat kaj ajdin doma so tatko mu osman majka mu i toj ke puka vecerno vreme odnadvor,mn ke e zalno
како да го најдам овој aydin на интернет барам ама неможам да го најдам . ајде помош малце . јас изгледа се заљубив во дечково хахах
може ли некој да ми даде линк каде би можела да ја гледам серијата нека е и на турски ма да би сакала ако може и со превод ,али сеедно зашто ја неможам да ја најдам
слика од таа што ќе му се пушта на хакан, радознала бев па прогуглав малце неможев некоја подобра слика да најдам
Спојлер Тој мајмун? Зашто о зашто на најсекси човекот у цела серија му се пуштаат искључиво вакви некои мисирки? Јас толку навивав за Ајтен пример. Не бе, мене требаше да ме пуштат таму. Не дека сум некоја кукла ама од погорнава на чоек поише личам.
Спојлер а бе хакан бе кај ти ги наоѓаат овие никаквиве барем да беше некоја убава па оваа берин да си пукнеше од мака уште толку отворив и едно видео викам чекај гласот да му го слушнам на хакан брее ме дирна, одма паѓам на таков длабок глас онака машки .а бе хакан бе
Moj e бе, не ви го давам! Ќути се топам кога го слушам ... Абе секој ден да ми праи муабет и да ме гледа со тие очиња у живо, не барам друго.
кај умира хасефе бе тоа ти е мачка со 9 животи (може и повеќе) tessie немој бе вака да ни правиш,малце дозволи да го допреме барем,да ни шепне по едно зборче на увце ај хакан нека прочита па нека дојде овде во чест на многубројните обожавателки што ги има
Се шалам де. Шо да му праиме, не се родил таков само за мене... Moре да разбираат македонски и да препрочитаат глумциве како збориме и шо збориме за нив ... циркузијада ќе биде. Ќе станат најредовни на Фемина. А за тука ќе се плашат да дојдат. Од толку обожавателки, ќе се истрауматизираат од женски род.
Темава ја читам чат пат и гледам колку само обожавателки има Хакан Епа девојки и јас сум една од нив отсекогаш Хакан ми беше така малку од машките од оваа серија задно со Мете Иначе и ја не можам да го поднесам Вепарот Ахмет