Арно рече Викториан Краволин Лелел Куртизанката како се смееше додека овој волот го тепаше Мете Ах брее ороспија една ама Осман душичка убаво и кажа и си испадна низ врата Онаа па Џемиле шо не се разведи шо ќе и е таков вол и идиот како Али Али:Што ќе пиеш (на куртизанката) Јас: Дај и отров
Не ми е јасно како имаше уста и да каже ЗА МОИТЕ РОДЕНИ ДЕЦА. За кои родени деца зборува тој?! За тие што ги исфрли на улица? Овој од татко нема ни т. По одвратен и одбивен човек немам видено. Си ги истепа родените деца и родената мајка за оваа мивка. И покрај толку што е тажен филмот, Осман успеа да ме насмее кога на таа коза и кажа А ТИ СИ БУДАЛА. Секоја чест за тоа.
Aхахаххахаахахахха оваа бабава е Sвер човек хахаххахааах сакаш да ти ја пукнам една аааааахаххахахаха умрев
да,го гледам и многу ми е тажен лелеее значи онакви ороспи што ги има знат да растурат семејство...ги мразам а исто така и онакви машки сто се со семејство а заради една никаквица го мачи семејството...
Mене овој Aхмет ми е тежок дебил,појма немам филозоф глуп Jас баш сакам берин да биде со оној другиот што ја брка
Мене па баш другиот ми е лигло, и буцки направи за Берин и Ахмет да се скараат Аууфф ќе и ги ископам очиштата ороспија, Ох мори бабчке секоја ти чест добро ја наплука заслужува и повеќе Ако и е на оваа стрината ногу лафе, Ах бре Ахметт кажи и дека ја сакаш гушни ја, слеп ли си? нели гледаш дека сега и треба прегратка на Берин Аааа ја рани ццц Абе стави и отров во тањирот и дај и да јаде...
уффф овој али не можам да го поднесам , ама врвот на гадотија е каролин идиот си го растури семејството заради една мивка бар да беше некоја жена оваа коза е, џемиле е 1000 пати поубава
Воопшто не сум љубител на серии, ама оваа ја загледав. Потресна е многу, најтрагично е што е жива вистина, што стварно има вакви луѓе, себични, глупави, кои не мислат на семејството. Мајка ми живеела 20 години со таков татко. Кога би била на местото на децава би го убила. Дел по дел, прст по прст би му отсекувала.
Немам гледано ниту една епизода,но она малоно Осман на реклами што го гледам само ме воодушевува и ми се насолзуваат очиве. Ми се чини немам видено поубаво детенце на тв,помило и толку талентирано.
Како може сопствените деца да си ги истера, оваа каролин како го мота, чудо Спојлер па да и да стане свесен дека Каролин го мота, како што вика татко ми ќе треба филмот да заврше
Ќути не можам да го сварам...идеали ќе бранел...IQ -80 Спојлер Инаку Берин ќе биде со Хакан во брак еден период ама нема да го сака.
пф глупачка, Tој ама е затрескан во нејзе, како ја забрка таа од кола одма истрча кај нејзе, а реално може да ја има која сака и убав паметен татко му таму не знам што е, оваа се затрескала во оној Aхмет, а типот се замара со политики протести глупости глупчо а таа уште поглупава
ova ne e nisto luge ke ima i beter slucki od ovie, mene mi e najzalna serija iskreno a sitel bogami znae sto da odbere ke ziveat u supa so majka im a ovoj skotov ke se ozeni so K arolin