Ја не. Ја мислам дека таа ќурка никогаш не го заслужи Хакан. Јас си навивав за Хакан и Ајтен, ама и таа се затреска во анархистон.
незнам оваа Берин како може да посомнева во Хакан,он од сите се откажа и од татко му,и кога немаше пари не отиде кај него,и сега берин ке мисле дека хакан го убил ахмет,он ако сакал ке го убиеше до сега сто пати,ке му каже на татко му два три збора и завршена работа ,берин изгледа не памте коа хакан дојде на свадбата да ги спасе оти дозна што наумил татко му,и него го ранија заради нив,а сега гледај како му враќа за се нешто хакан и е крив,толку па без осет туууу ме изнервира ај
добро што прават овие сител,само 25 епизоди дадоа. значи го гледам уште бурни времиња и после сител не пуштам,па не прават малоумни,летна пауза да не се изморија пуштајки го филмот. порано кога играеа шпанските серии како ке заврше еден па после него друг,а не овие пушти сител и,,...НАСКОРО НАСКОРО се некои нови серии,ке ги пуштат нигде не му бегат нека истера еден филм до две серии а не они не ни знаиш веке колку се,стварно се без осет
Лелелелелееее боже, колку убав филм беше го прекинаа најглупо. Па и на крај ама заврши. :geek: Џемиле вика „Има милион причини за да бидеме среќни“, и готово КРАЈ НА СЕЗОНАТА! Глупостииииииии!!!!! Ја ја гледам и и викам од креветон „А ти ни една немаш од тие милион причини“! хахаха..
Серијата си е ОК али многу ја влечат дај више нека заврши они 100 години у септември,па у октомври па декември аман -.-
Серијава ја има на интернет, каде се веќе доста понапред со епизодите. Еве го линкот http://www.serije.biz/browse-kako-vreme ... -date.html ... некаде од 123 епизода мислам дека не е кај нас дадено