Од излегувањето на Хакан од затвор па навака, однесувањето на Ахмет почна многу пријатно да ме изненадува.
Ке им направи таа многу проблеми на љубовта на Бахар и на Сонер што допрва треба да се роди Спојлер ама на крај ке ја изгази кола,мислам дека нонстоп ке се пијани А и на Дениз ке и се виличи
Колку ми е само одвратна оваа што му се пика на Сонер А колку ли само си одговараат Сонер и Бахар, срциња ми се кога ги гледам заедно А инаку Бахар е многу добра кон сите, а особено кон Дениз ја сака како да е нејзина ќерка Спојлер Колку само е убава Бахар, оваа другава што му се пика на Сонер неможе ни вода да и носи на Бахар.
http://www.serije.biz/kako-vrijeme-prol ... d638c.html za tie so sakat da vidat..poglednete od 33 minuta natamu,kakov tatko e ekrem,sekoja cest,..ne mozev da se sopram od placenje
Ayу, да ми кажеше некој дека вака ќе плачам ич не отварав. Ене ги, се тркалаат крокодилски како jac Спојлер да изгубив некој . Едвај “се вратив“ по цели две минути. Ете, уште еден доказ дека колку чини да си повеќе родител отколку човек, толку повеќе не чини. Спојлер Ќе бидеш страв и трепет за другите а ќе воспиташ недозреано г**но кое ќе те дотолчи на крај. Не треба родителите да се стремат од се` да не` заштитат, затоа што не можат. Не можат да не` заштитат од животот кога веќе ни` го дале. Екрем го осакати Хакан и го направи неблагодарна џукела која го продаде за една к**ва. Али тоа е, патот до пеколот е поплочен со добри намери.
Ного ми е мака оти толко глупав е Хакан,цел живот татко му жртва беше за него и на крајот и на погреб не му ојде..глупак невиден,од татко и мајка кој може повеке да те сака,никој..
Абе што ке се случи што ке плачат овие?Ве преколнувам кажете мајка ми коса по дома кубе ама е соживеана со серииве ми хистеризира лелееее ако умре бахааар елелеле енененне ааааааа